Survivor 4: Επικό βίντεο της Άννας Μαρίας και του Τζέιμς

Βλέπουν τη συνέντευξη στο Love it και γυρνάνε την μπιφτέκα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Επικό βίντεο της Άννας Μαρίας και του Τζέιμς

Ο Τζέιμς Καφετζής γύρισε στην Ελλάδα πριν από μερικές μέρες και αμέσως συναντήθηκε με την καλή του φίλη, Άννα Μαρία Βέλλη η οποία πήγε να τον υποδεχθεί όλο χαρά μιας και είχε να τον δει εδώ και αρκετό καιρό.

Το πρωί της Δευτέρας, προβλήθηκε στην εκπομπή Love it, το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Τζέιμς, στην οποία αναφέρθηκε στη σχέση του Νίκου Μπάρτζη με την Άννα Μαρία και σε πολλά ακόμα θέματα που αφορούν το Survivor 4.

Στο βίντεο που ανέβασαν οι δύο φίλοι στα social media, ψήνουν μπιφτέκια στην ψησταριά και μάλιστα ο Τζέιμς φαίνεται να... «γυρνάει την μπιφτέκα». Μάλιστα όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο πρώην παίκτης του Survivor 4 έχει ξυριστεί και έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή με την Άννα Μαρία Βέλλη μετά το Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor 4, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία ευχαρίστησε τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη για τη στήριξη που του έδειξαν μέσα στο παιχνίδι.

Ο Τζέιμς γύρισε στην Ελλάδα το Σάββατο που πέρασε και στην πρώτη του ανάρτηση μίλησε για την ανταπόκριση που είχε ο κόσμος και για τα υπέροχα μηνύματα που λαμβάνει όλες αυτές τις μέρες.

«Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λάβει, τα μηνύματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα.

Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, την @amiyiami της οποιας της βγάζω το καπελο επειδή γνωριζοντας ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκοταν ακόμη στο παιχνίδι, αφού εκτος από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα!

Παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθούντας την καρδιά της. Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή! Βλαχοκαουμποι, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!

ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.