Survivor 4 - Ο Ντάφυ τρολάρει τον Ασημακόπουλο: «Τι έγινε ρε; Σου έριξε δύο μπαλάκια ο παππούς;»

Τον γλέντησε κανονικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ο Ντάφυ τρολάρει τον Ασημακόπουλο: «Τι έγινε ρε; Σου έριξε δύο μπαλάκια ο παππούς;»

Η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο δε σταματά ποτέ, με τον πρώτο να συνεχίζει... το γλέντι και εκτός αγωνίσματος, όπου τον νίκησε δύο φορές, κάνοντάς του καζούρα στην παραλία.

Όλοι οι παίκτες είναι εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του «Ντάφυ» στον τελευταίο αγώνα, με τον ίδιο να φαίνεται πως... το πήρε πάνω του και να ειρωνεύεται με τη σειρά του τον Ασημακόπουλο, απαντώντας σε κάθε κατηγορία του, σχετικά με την αγωνιστικότητά του.

«Το φυσάει και δεν κρυώνει. Ο παππούς του Survivor τον γλέντησε και του έριξε δύο μπαλάκια. Κάθε φορά θα του δείχνω αυτά τα δύο δάχτυλα», είπε στην κάμερα, συνεχίζοντας την καζούρα και στον ίδιο προσωπικά. Ο Ασημακόπουλος, πάντως, φαινόταν αρκετά ψύχραιμος.

Η κόντρα του Ασημακόπουλου και του Ντάφυ

Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor 4, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία ευχαρίστησε τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη για τη στήριξη που του έδειξαν μέσα στο παιχνίδι.

Ο Τζέιμς γύρισε στην Ελλάδα το Σάββατο που πέρασε και στην πρώτη του ανάρτηση μίλησε για την ανταπόκριση που είχε ο κόσμος και για τα υπέροχα μηνύματα που λαμβάνει όλες αυτές τις μέρες.

«Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λάβει, τα μηνύματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα.

Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, την @amiyiami της οποιας της βγάζω το καπελο επειδή γνωριζοντας ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκοταν ακόμη στο παιχνίδι, αφού εκτος από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα!

Παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθούντας την καρδιά της. Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή! Βλαχοκαουμποι, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!

ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.