Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ο Μπάρτζης ξεμπροστιάζει τον Σάκη Κατσούλη λίγο μετά την αποχώρησή του

"Ο Σάκης σίγουρα ενδιαφέρεται για τη Νικολέτα. Αν φύγει από το παιχνίδι η Μαριαλένα θα ανοίξει τα φτερά του και θα κάνει κίνηση άλλου. Μπροστά στην κάμερα δεν..."

Survivor 4: Ο Μπάρτζης ξεμπροστιάζει τον Σάκη Κατσούλη λίγο μετά την αποχώρησή του
Survivor 20.05.2021 13:54
Από Youweekly Team

Πέμπτη μεσημέρι και η εκπομπή Love it πρόβαλλε στον αέρα του ΣΚΑΙ το δεύτερο κομμάτι της συνέντευξης του που παραχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρησή του από το Survivor!

Στις πρώτες του δηλώσεις είχε αναφερθεί στην Άννα Μαρία Βέλλη ενώ τώρα κατακεραύνωσε τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Το άδειασμα του Μπάρτζη στον Κατσούλη

«Όταν μπήκε ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι η Μαριαλένα άλλαξε. Λογικά της μετέφερε πράγματα ο Σάκης από έξω. Μας πέταξε, άλλαξε τα πιστεύω της προς τον Παππά. Είναι η βασίλισσα της μπιφτέκας. Άλλαζε άποψη στο άψε σβήσε. Ο Σάκης την έχει γυρίσει την κ@λοτούμπα... Τη μία μέρα λέει έτσι, την άλλη αλλιώς. Τελικά γιατί μπήκε στο παιχνίδι;

Δεν ξέρω ποιος εκμεταλλεύεται ποιον. Είχαν τον Ταβλαδάκη σαν φωνή και άλλοι υποκινούσαν τα νήματα. Όταν έφυγε ο Ταβλαδάκης από το παιχνίδι τα παιδιά έκαναν μια άλλη κίνηση. Τράβηξαν στο μέρος τους τον Παππά. Ο Παππάς τα έλεγε. Στην ουσία όλο αυτό το υποκινούσαν ο Σάκης και η Μαριαλένα.

Ο Σάκης τα οργανώνει όταν δεν είναι μπροστά οι κάμερες. Κρατιέται να μη κάνει μπαμ με νύχια κα με δόντια.

Μόλις βγήκαμε από το συμβούλιο με έλεγε ξεφτίλα, ότι είμαι ένα τίποτα και θα πάω στο χωριό μου και θα γελάνε. Μπροστά στην κάμερα δεν παραδεχόταν τίποτα. Δε με κοίταζε καν στα μάτια.

Σε περίπτωση που φύγει από το παιχνίδι η Μαριαλένα, ο γύπας Σάκης θα ανοίξει τα φτερά του και θα κάνει κίνηση άλλου. Ο Σάκης σίγουρα ενδιαφέρεται για τη Νικολέτα.

Τι άλλο να πω για τον Παππά. Έχω κουραστεί. Μετά την αποχώρηση του Παππά είδαμε πολλές κ@λοτούμπες. Ο Ντάφυ έμεινε για 9η φορά και όλη η ομάδα τον περικύκλωσε.

Ο Σάκης έβαλε λόγια στον Ηλία. Ο Ηλίας χωρίς να το θέλει, γιατί πιστεύω πως είναι καλό παιδί, μας έκανε επιθέσεις. Ο Σάκης και η Μαριαλένα έβαλαν λόγια στον Ηλία. Ο Ηλίας μας είπε ότι άκουσε την Ελευθερία να λέει στο αυτί του Παππά να φάει τον James.

Ο Ασημακόπουλος είναι διπλωμάτης. Όπου φυσάει ο άνεμος. Αυτά τα λόγια που είπε η Χριστίνα την έβαλαν να τα πει. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσω συγγνώμη από την Ελευθερία. Ακόμη περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη. Η Ελευθερία προσπαθούσε να με βγάλει ψεύτη. Αν είναι δυνατόν που θέλει και συγγνώμη. Έχω φάει κρυφά κάτι σάπιες μπανάνες που βρίσκαμε πεταμένες. Νικήτρια θα ήθελα την Ελένη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Λιανός: "Ο Τριαντάφυλλος, σε ένα παιχνίδι που έπαιξε ήταν..."

Survivor 4: Η Έλενα Κρεμλίδου "σπάει" την σιωπή της και δίνει στεγνά την Μαριαλένα

Share