Survivor 4 - αποκλειστικό: Ο Σάκης σε δυσμενή ψυχολογική κατάσταση στο νησί

Του γύρισε ο... διακόπτης! Κρατάει απόσταση από την Μαριαλένα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Ο Σάκης σε δυσμενή ψυχολογική κατάσταση στο νησί

Ούτε ένα διάλειμμα δεν μπορούμε να κάνουμε πια από αυτό το Survivor! Ακόμα και τις ημέρες που δεν προβάλλεται επεισόδιο οι εξελίξεις τρέχουν στο νησί και το youweekly.gr εννοείται πως μαθαίνει πάντα, τα πάντα, πρώτο!

Γνωρίζετε πως η πηγή μας, ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο είναι άτομο εμπιστοσύνης. Δεν έχει πέσει ποτέ έξω ούτε σε spoils ούτε σε παρασκήνια. Ήταν αυτός ο άνθρωπος που με πήρε τηλέφωνο και μου αποκάλυψε τον πρώτο καυγά της Μαριαλένας και του Σάκη στο νησί και το είδα το ίδιο βράδυ να παίζει στην τηλεόραση. Δεν το ήξερε κανείς, μόνο εμείς σας το είπαμε.

Σήμερα, λοιπόν, τα όσα θα σας μεταφέρω δυστυχώς δεν είναι και τόσο ευχάριστα και αφορούν τον Σάκη Κατσούλη. Τον παίκτη που μπήκε στο Survivor κι εξαρχής δήλωσε πως το έκανε για να πλησιάσει - βοηθήσει την πρώην του, Μαριαλένα.

Τα συναισθήματά του είναι ολοφάνερα, ας μην κρυβόμαστε. Οριακά στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού της πέταξε το μπαλάκι μπροστά στην μισή Ελλάδα πως όταν βγουν έξω πρέπει να δουν τι θα γίνει μεταξύ τους.

Νιώθει πολλά μην το συζητάμε, και μπήκε εκεί με έναν συγκεκριμένο σκοπό μάλλον αλλά... δεν υπολόγισε την ψυχολογική πίεση που θα δεχθεί λόγω συνθηκών. Οι ψυχολογία όλων στον Άγιο Δομίνικο περνάει από πολλά στάδια, από πολλά σκαμπανευάσματα.

Τι συνέβη με τον Σάκη στο νησί

Survivor 4 Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μετά το τελευταίο συμβούλιο, λοιπόν, ο Σάκης δεν ήταν τόσο καλά ψυχολογικά, όπως μου αποκάλυψε ο άνθρωπός μου. Τον είχε ρίξει μάλλον πολύ η σκέψη του τι θα συμβεί με εκείνον και την Μαριαλένα μετά το παιχνίδι. Αλλά επειδή δεν είναι κι άνθρωπος που θέλει να τα δείχνει τόσο πολύ όλα αυτά στις κάμερες, θέλει να κρατήσει ένα συγκεκριμένο προφίλ (όλοι έχουν στρατηγική, γιατί όχι κι αυτός;) αποφάσισε να απομονωθεί κάποιες ώρες στο δάσος όπου όλοι γνωρίζουμε πως δεν υπάρχουν κάμερες.

Η αλήθεια είναι πως η Μαριαλένα δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του και του έλεγε πως θα πάει κι αυτή μαζί του, να κάτσουν μόνοι τους, χωρίς να μιλάνε, απλά να είναι εκεί αλλά ο Σάκης ήταν ανένδοτος. Δεν ήθελε κανέναν εκείνη την στιγμή μαζί του.

Απομονώθηκε λοιπόν για πολύ λίγη ώρα στο δάσος και γύρισε σα να μην έγινε τίποτα. Τι περνάνε κι αυτοί οι άνθρωποι εκεί πέρα, πόσο τους ανακατεύεται η... ψυχολογία.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils