Survivor 4: Ανοιχτοχέρης ο Ατζούν - Το συγκλονιστικό έπαθλο που έρχεται

Θα τρίβουν τα μάτια τους οι παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ανοιχτοχέρης ο Ατζούν - Το συγκλονιστικό έπαθλο που έρχεται

Σε τελική τροχιά έχει μπει το Survivor 4, το οποίο σε λίγο καιρό θα φτάσει στο τέλος του μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, η οποία πήρε μάλιστα παράταση λόγω της τεράστιας απήχησης που είχε στο τηλεοπτικό κοινό σε καθημερινή βάση.

Επειδή όμως τον τελευταίο καιρό τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν αν έχουν πτωτικές τάσεις, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να κάνει λίγο πιο «πιπεράτο» το παιχνίδι και έτσι από την επόμενη εβδομάδα αλλάζουν όλα, αφού δε θα υπάρξουν αγωνίσματα ασυλίας ούτε και αποχώρηση.

Μάλιστα, όλα τα αγωνίσματα θα είναι αγωνίσματα επάθλου και ομαδικά! Δηλαδή όπως θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες την Κυριακή έτσι θα αγωνιστούν όλη την εβδομάδα.

Αυτό θα συμβεί καθώς ο Γιώργος Λιανός θα έρθει στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και το ριάλιτι θα το παρουσιάσει ξανά ο Ατζούν! Επίσης, τα έπαθλα θα είναι πολύ... μεγάλα!

Τα έπαθλα που θα δώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor 4

Το παιχνίδι πλέον έχει τραβήξει πολύ, οι παίκτες είναι κουρασμένοι και δεν ικανοποιούνται με απλά έπαθλα φαγητού μιας και σε αυτό το σημείο, αυτό που τους λείπει περισσότερο είναι η διασκέδαση και η επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Για τον λόγο αυτό, ο Ατζούν πήρε την απόφαση να παίξει πολύ δυναμικά και να φέρει στην επιφάνεια μερικά έπαθλα που θα πάρουν το μυαλό των παικτών και θα τους κάνουν να ξεχάσουν πως θα πρέπει να μείνουν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης για λίγο περισσότερο καιρό από αυτόν που αρχικά υπολόγιζαν.

Survivor 4 έπαθλα

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός έχει αποφασίσει να δώσει στην νικήτρια ομάδα του αγωνίσματος επάθλου, ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, στο οποίο οι παίκτες θα έρθουν σε επαφή με τον έξω κόσμο, θα διασκεδάσουν και θα ηρεμήσουν λίγο από τη ρουτίνα της παραλίας τους στον Άγιο Δομίνικο.

Όχι και άσχημα!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram