Survivor 4: Έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός

Η επική φωτογραφία από την άφιξή του στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως αναγκάστηκε να αφήσει για λίγο το Survivor 4 για να έρθει στην Ελλάδα.

Εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής θα έλειπε για ένα διάστημα από τον Άγιο Δομίνικο καθώς ήθελε να επισκεφθεί για λίγο την οικογένειά του.

Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει αυτό ο Λιανός, με τον Ατζούν να δείχνει απόλυτη κατανόηση. Ο Τούρκος παραγωγός, βέβαια, αναζητά τη λύση για την παρουσίαση των επόμενων αγώνων, αν και φαίνεται να έχει καταλήξει στο να μην χρειαστεί να προβληθεί κάποια αποχώρηση, αλλά και στο να παρουσιάσει ο ίδιος τις επόμενες εκπομπές, υποσχόμενος μεγάλα έπαθλα, μέχρι να γυρίσει ο κανονικός παρουσιαστής.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού από την άφιξή του στην Ελλάδα

Γιώργος Λιανός Survivor 4

Ο Λιανός αποκαλύπτει για Μαριαλένα - Σάκη πρώτη φορά

Χαμός έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor και μεταξύ πολλών που συζητήθηκαν ήταν και η κίνηση της Μαριαλένας που φίλησε τον Σάκη Κατσούλη τρυφερά μπροστά στις κάμερες.

Ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Τρίτης μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε και πως είναι οι δυο τους στα γυρίσματα αλλά και τι έγινε με την διαμάχη Τριαντάφυλλου - Ασημακόπουλου μετά το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας.

"Δεν το περίμενα αλλά τώρα μπαίνει στην ατομική φάση το πράγμα και θα παίξουν και στρατηγικά. Είναι πολλοί λίγοι οι παίκτες που κράτησαν μια σταθερή απόδοση μέσα στο παιχνίδι. Όλη η φασαρία που έγινε με τον Τριαντάφυλλο ήταν επειδή ο Ασημακόπουλος στην αρχή δεν παραδέχθηκε ότι ήταν στρατηγική η απόφασή του."

Όσον αφορά Μαριαλένα - Κατσούλη είπε πως στα γυρίσματα είναι πολύ διακριτικοί και δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχουν ή δεν έχουν κάτι.