Survivor 4: Κατέρρευσε ο Σάκης Κατσούλης μετά τον αγώνα του! Τι συνέβη;

Τα "έχωσαν" όλοι στον Τριαντάφυλλο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Κατέρρευσε ο Σάκης Κατσούλης μετά τον αγώνα του! Τι συνέβη;

Με τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει από τον σημερινό αγώνα επάθλου, χωρίς φυσικά την εντολή γιατρού, και κάνοντας την ομάδα του να παίρνει φάουλ και τον Σάκη Κατσούλη να αγωνίζεται συνεχώς για να κερδίσουν, εξελίχθηκε το σημερινό επεισόδιο του Survivor!

Βλέποντας η Μπλε ομάδα τον Σάκη να καταρρέει από την υπερπροσπάθεια των πολλών runs, γύρισαν και "επιτέθηκαν" στον Ντάφυ.

"Αν είναι δυνατόν, θέλει να τον βλέπει να πονάει! Δεν το χω ξαναζήσει στη ζωή μου αυτό το πράγμα", είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Ντάφυ να τον ακούει και να του απαντά: "Θα μπω με κουτσό ρε, θα μπω με κουτσό" με τον Γιώργο να λέει ξανά: "Ο κόσμος βλέπει" και την Καρολίνα εξοργισμένη να αναρρωτιέται: "Εγώ με τι μπαίνω; Με ολόκληρο;"

Ο Τριαντάφυλλος εν συνεχεία τους είπε να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να μην ανακατεύονται με το τι γίνεται στη δική του ομάδα!

Όσα ειπώθηκαν στους δύο πάγκους

Αλλάζουν όλα αυτή την εβδομάδα! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μια ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ανάδειξη του αρχηγού αυτής της εβδομάδας στο survivor!

Eπειδή υπήρξαν τρεις αποχωρήσεις με τελευταία αυτή της Νικολέτας Μαυρίδη, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε στους οκτώ παίκτες ότι θα είναι μία διαφορετική εβδομάδα!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός είπε: «Μια διαφορετική εβδομάδα με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις γι’ αυτό λοιπόν δεν θα έχουμε αγώνες ασυλίας, αλλά δεν θα έχουμε και αποχώρηση….» και τους ανέφερε ότι σήμερα, Κυριακή θα πρέπει να αναδειχθούν δύο νέοι αρχηγοί και θα δημιουργήσουν δύο νέες ομάδες!