Survivor 4: Έξαλλοι οι amigos με τον Τριαντάφυλλο! Τους πόνεσε η ήττα...

"Ξερνάω με την Μαριαλένα και τον Σάκη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Έξαλλοι οι amigos με τον Τριαντάφυλλο! Τους πόνεσε η ήττα...

Μετά την ήττα τους οι Μπλε στον Ελληνοτουρκικό στίβο μάχης, γύρισαν στην παραλία τους και φανερά απογοητευμένοι και ενοχλημένοι, σχολίαζαν το τι συνέβη στον αγώνα και έχασαν!

Ανάμεσα σε όλα αναφέρθηκαν και στον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο ήταν όλοι έξαλλοι μιας και όπως ισχυρίστηκαν δεν αγωνίζεται και απλά είναι "από το πλάι" και απολαμβάνει τα έπαθλα.

Να σημειωθεί ακόμα πως ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίασε και την ατάκα της Μαριαλένας στο τέλος του αγώνα, η οποία είπε στον Σάκη ότι τον αγαπάει που τους χάρισε τον πόντο!

"Ξερνάω ρε φίλε, ανακατεύομαι!", είπε χαρακτηριστικά!

Όσα ειπώθηκαν για Τριαντάφυλλο και Σάκη - Μαριαλένα

Τα... "πέταξαν" όλα έξω και έκαναν γυμνοί ηλιοθεραπεία!

Όλο εκπλήξεις και ανατροπές είναι το Survivor, όπως πολύ καλά έχουμε καταλάβει τόσο καιρό και το διαπιστώσαμε και σήμερα!

Ο Ηλίας, η Καρολίνα, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος αποφάσισαν λοιπόν να πετάξουν τα μαγιό τους και να κάνουν μπάνιο γυμνοί στη θάλσσα αλλά και ηλιοθεραπεία!

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν στην παρέα τους αλλά μόλις ο Ηλίας έβγαλε το μαγιό του κάνοντας την αρχή η ίδια κάλυψε τα μάτια της με την μπαντάνα και αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε όλο αυτό! "Θα βλέπει εφιάλτες τα βράδια", είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας!

Παρ'όλα αυτά όλο αυτό το σκηνικό έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε γέλια και να περάσουν καλά!