Παύλος Γαλακτερός: Στη Μύκονο με γνωστή τραγουδίστρια λίγο μετά την χωρισμό του

Βίντεο με τα παιχνίδια στην παραλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παύλος Γαλακτερός: Στη Μύκονο με γνωστή τραγουδίστρια λίγο μετά την χωρισμό του

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο ίδιος ο Παύλος Γαλακτερός αποκάλυψε στην εκπομπή Ευτυχείτε πως λίγο αφότου βγήκε από το Survivor αποφάσισε πως ήταν καλύτερο γι' αυτόν να χωρίσει από την σύντροφό του, Νεκταρία.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ωστόσο, ενώ ήταν ήδη χωρισμός φαίνεται να καλοπέρασε στο νησί των Ανέμων.

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι εξορμήσεις έχουν ξεκινήσει για τα καλά στη Μύκονο. Η Κατερίνα Λιόλιου και η Έλενα Κώνστα είναι φίλες και ξέρουν να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά. Τα δύο όμορφα κορίτσια φόρεσαν σέξι μαγιό και επισκέφθηκαν το beach bar restaurant Kuzina στον Ορνό, όπου επιδόθηκαν σε πλάκες και παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό. Μάλιστα κάποια στιγμή άρχισαν να παλεύουν στην ακροθαλασσιά βγάζοντας κραυγές.

Στην παρέα τους ήταν ο καλός τους φίλος Νεκτάριος Σκαμνάκης που τις φιλοξενεί στην Μύκονο, αλλά και ο Παύλος Γαλακτερός που μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι του Σκάι ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων για να χαλαρώσει και καίει γυναικείες καρδιές σε κάθε του εμφάνιση! Δείτε το παρεάκι Λιόλιου-Κώνστα-Σκαμνάκης-Γαλακτερός στον Ορνό, στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Βίντεο από τις διακοπές του Παύλου Γαλακτερού στη Μύκονο

Ποια είναι η Κατερίνα Λιόλιου

Η Κατερίνα Λιόλιου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει αποφοιτήσει και από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, παίρνοντας το πτυχίο της Φιλοσοφικής το 2018. Η μητέρα της εργάζεται σαν γραμματέας στο φροντιστήριο του πατέρα της. Η πρώτη της επαφή με τη μουσική, ήταν σε μικρότερη ηλικία όταν τραγούδησε μπροστά σε 5.000 κόσμο για το μαθητικό φεστιβάλ School Wave. Με κάποιους φίλους της μουσικούς συμμετείχε στη δημιουργία του συγκροτήματος Chic ‘n’ Blues.

H Κατερίνα Λιόλιου τραγουδούσε μπλουζ, ενώ με την μπάντα της εμφανίστηκαν στην εκπομπή ”Ράδιο Αρβύλα” με την νεαρή τραγουδίστρια να κλέβει τις εντυπώσεις με την παρουσία και τη φωνή της. Το 2014 συμμετέχει στο μουσικό show του ANT1The Voice”, από όπου και γίνεται ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Με τη βοήθεια της Δέσποινας Βανδή, ως coach της καταφέρνει από την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του παιχνιδιού να εντυπωσιάσει το ελληνικό κοινό και να βάλει το όνομά της στη μουσική και τηλεοπτική πραγματικότητα για πολύ καιρό. Το πρώτο single της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 με τίτλο “Ήταν Λίγο“ και στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλα πολλά, όπως το “Μεγάλα Λόγια” που έγινε ραδιοφωνική επιτυχία.

Κάθε σεζόν, η καλλονή τραγουδίστρια εργαζόταν στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας, στο πλευρό καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, βάζοντας “φωτιά” στη σκηνή με τις καυτές εμφανίσεις της.