Survivor 4: Καρολίνα και Ασημακόπουλος "σταυρώνουν" τον Σάκη!

Τον "ξεμπρόστιασαν" και έβγαλαν στη φόρα τη στρατηγική του...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Καρολίνα και Ασημακόπουλος

Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Τριαντάφυλλος σχολίασαν τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο Survivor, με την Καρολίνα Καλύβα να ξεμπροστιάζει τη στρατηγική τους με όσα ψέμματα αυτή φέρνει, έχοντας τον Σάκη ως επίκεντρο.

Η Καρολίνα ανέφερε στην κάμερα το περιστατικό, τονίζοντας πως άκουσε τους τρεις να συζητούν, ενώ οι υπόλοιποι ήταν στη ζούγκλα.

Η ίδια, φυσικά, είπε όλα όσα έγιναν στους φίλους της, κάνοντας έξαλλο τον Ασημακόπουλο, ο οποίος είπε πως θέλει να του μιλήσει. Η Καρολίνα, παράλληλα, χαρακτήρισε ως ψεύτη τον Σάκη για όσα έχει διαδώσει, επισημαίνοντας πως όσα λέει, όταν κάνει στρατηγική, είναι κρυφά από τους υπόλοιπους. Πρόσθεσε, δε, στο τέλος πως όλοι έχουν καταλάβει το τι κάνει, έχοντας μάθει... καλά το Survivor από πριν.

Όσα ειπώθηκαν για τον Σάκη

Μπηχτές εναντίον του Ασημακόπουλου από τον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο

«Μπηχτές» εναντίον του Γιώργου Ασημακόπουλου άφησαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με τη δεύτερη ειδικά να αναφέρει πως ο πρώτος ζηλεύει τον δεύτερο.

Η κόκκινη ομάδα επανήλθε μετά το έπαθλο με το φαγητό, το γλέντι και το ράφτινγκ με τους Τούρκους, με τους «Μπλε» να τους υποδέχονται πίσω στην παραλία.

Ο Ηλίας Μπόγδανος πήγε, μάλιστα, να αγκαλιάσει τον Τριαντάφυλλο και, τότε, ο τελευταίος σχολίασε με Σάκη και Μαριαλένα την αντίδραση των υπόλοιπων.

Τα σχόλια τους επικεντρώθηκαν στον Ασημακόπουλο, αναφέροντας πως δεν υπάρχει λόγος να έχει αυτή τη στάση.

Ο Σάκης αναρωτήθηκε το λόγο, που δεν του λέει ούτε καλημέρα, ενώ η Μαριαλένα θεωρεί πως τον ζηλεύει.