Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: «Κι ερωτευμένος να είναι ο Λιβάνης πρέπει να είναι πολύ μα… για να γυρίσει στην Μαριαλένα»

«Είναι με την πλήρη γνώση της, δεν είναι ανήλικη η Μαριαλένα που την παρασέρνει ο Σάκης ή ο Acun»

Survivor 4: «Κι ερωτευμένος να είναι ο Λιβάνης πρέπει να είναι πολύ μα… για να γυρίσει στην Μαριαλένα»
Survivor 27.05.2021 12:18
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πρώτο θέμα συζήτησης στις εκπομπές είναι η σχέση Μαριαλένας και Σάκη στο Survivor 4, αφού η παίκτρια πίσω στην Ελλάδα έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη. Η μητέρα μάλιστα της κοπέλας με τα όσα βλέπει να σημειώνονται στο παιχνίδι, έχει γίνει έξαλλη καθώς έχει εκτεθεί όχι μόνο η ίδια αλλά και όλη η οικογένεια της.

Συγγενικό πρόσωπο ανέφερε στο Πρωινό πως έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της με τα όσα γίνονται μέσα στο παιχνίδι.

«Η μητέρα της έχει χάσει δέκα χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δε θέλει την Μαριαλένα, θα την «αδειάσει». Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα», ανέφερε στην εκπομπή χαρακτηριστικά, μέλος της οικογένειας της.

Τα σχόλια Λιάγκα για Μαριαλένα - Σάκη Λιβάνη

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει το λόγο και να μιλήσει για τον Γιώργο Λιβάνη, λέγοντας πως δεν πρέπει να περιμένει να γυρίσει η Μαριαλένα και αν γυρίσει να μην την δεχτεί πίσω.

«Εγώ διαφωνώ πλήρως με την τοποθέτηση του μέλους της οικογένειας, διότι είναι με την πλήρη γνώση της, δεν είναι ανήλικη η Μαριαλένα που την παρασέρνει ο Σάκης ή ο Acun. Ξέρει ότι με αυτά που έκανε, ότι έχει τελειώσει τη σχέση της με τον Λιβάνη.

Γιατί κι ερωτευμένος να είναι ο Γιώργος Λιβάνης θα πρέπει να είναι πολύ μα… -μην πω τώρα τη λέξη- για να γυρίσει πίσω η Μαριαλένα και να ξαναείναι μαζί της. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα», είπε ο παρουσιαστής.

Επίσης, είπε στη συνέχεια: «Από αυτά που βλέπω έχω καταλάβει ότι έχουν κάνει και σεξ στο δάσος -με τα λεγόμενα των άλλων παικτών που έλεγαν ότι πάνε μαζί προς νερού τους και λείπουν 20-25 λεπτά. Λύνουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και τις τηλεοπτικές για την προβολή».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ο Παππάς μίλησε στις κάμερες του Ευτυχείτε και η Καινούργιου τον άδειασε ξανά

Survivor 3 - Λιανός: Επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και στο αεροδρόμιο "ακύρωσε" τους δημοσιογράφους

Share