Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη εξαιτίας του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας

Σε άσχημη ψυχολογικά κατάσταση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη εξαιτίας του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας

Σε μια πολύ άσχημη ψυχολογικά κατάσταση βρισκόταν η Ελένη Χαμπέρη, λίγο μετά την επιστροφή της από το Μαιάμι στην παραλία του Survivor.

Η ίδια ανυπομονούσε πως κι πως να επιστρέψει και να μοιραστεί με τους φίλους της όλα όσα βίωσε στο ξεχωριστό αυτό μέρος, με την Καρολίνα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο ωστόσο να την κρατάνε από απόσταση.

Οι δυο παίκτες είχαν ξεκαθαρίσει την δυσαρέσκεια τους και στην επιθυμία τους να μην ακούσουν τα νέα από το Μαιάμι, ωστόσο η Ελένη το πήρε πολύ προσωπικά και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Ηλίας και ο Κόρομι της συμπαραστάθηκαν και με το παραπάνω, με την ίδια όμως να συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Τα κλάματα της Ελένης Χαμπέρη

Ποιοι κερδίζουν απόψε το έπαθλο

Πριν μερικές ώρες βγήκε το trailer του Survivor 4 για απόψε 30/5 το βράδυ. Από την αρχή ήμασταν σίγουρα πως το επεισόδιο θα είναι γεμάτοι εκπλήξεις και τελικά πέσαμε μέσα, αφού θα δούμε να γυρνάει μια.... τεράστια μπιφτέκα από τον Ηλία Μπόγδανο, με τον παίκτη να ζητάει συγγνώμη από τον Σάκη Κατσούλη.

Τις τελευταίες ημέρες Σάκης και Μαριαλένα βρέθηκαν στο στόχαστρο των Amigos οι οποίοι τους σχολίαζαν με πολύ άσχημο τρόπο. Με λίγα λόγια και πιο λαϊκά, το φτυάρι με το οποίο τους έθαβαν ήταν τεράστιο!

Το αγώνισμα λοιπόν είναι ατομικό, δηλαδή ο κάθε παίκτης θα μονομαχήσει μόνος του για το έπαθλο. Οι νικητές θα είναι δυο και θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν ακόμη παίκτη για να πάνε μαζί στο έπαθλο.

Survivor 4 Spoiler 30/5 Καρολίνα Σάκης νικητές

Εδώ είναι η ανατροπή! Οι παίκτες που κερδίζουν είναι όπως σας είπαμε νωρίτερα ο Σάκης Κατσούλης αλλά και... η Καρολίνα. Ωστόσο, ακόμη δεν είμαστε σίγουροι αν έχει νίκη από την αρχή ή επειδή ο Ηλίας Μπόγδανος έχει πρόβλημα με το διαβατήριο του της παραχωρεί τη θέση του.

Ο Σάκης στην επιλογή του παίκτη που θα πάρει μαζί του, θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Από την άλλη, η Καρολίνα Καλύβα θα επιλέξει τον κολλητό της Γιώργο Ασημακόπουλο.