Ηλίας Βαλάσης: Το ποσό που είχε πάρει για δυο μήνες συμμετοχής στο Survivor

Ψίχουλα για τα σημερινά δεδομένα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλίας Βαλάσης: Το ποσό που είχε πάρει για δυο μήνες συμμετοχής στο Survivor

Καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας, μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στο Happy Day, βρέθηκε ο Ηλίας Βαλάσης, που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού και έκανε αρκετά ενδιαφέρον αποκαλύψεις.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βαλάση για την συμμετοχή του στο Survivor

«Εγώ φώναζα ότι δεν ήμασταν… εμείς εκεί. Η πείνα μας αλλοίωσε, μας διαστρέβλωσε. Έτσι ακριβώς είναι. Με τόσα λεφτά που δίνουν τώρα, θα πήγαινα… χθες. Ο Acun δεν έχει έρθει, αλλά έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά δεν ήθελα να αφήσω το θέατρο. Με μηδέν θέατρο τώρα, αν θα το έκανα; Με τόσα λεφτά; Τι λέτε; Εκπομπή μέσα στην εκπομπή θα έκανα», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε πόσα χρήματα έπαιρναν οι παίκτες τότε, ο Ηλίας Βαλάσης έβαλε τα γέλια και είπε: «Τι λέει; Στο τέλος πήρα ένα χιλιάρικο».

Να υπενθυμίσουμε πως φέτος οι παίκτες πληρώνονται... χρυσά.

"Στο Survivor έφαγα γλάρους και χελώνες"

«Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης το είδα σε μια κλίμακα που δεν φανταζόμουν στη ζωή μου. Ψάχναμε όλοι μας φαγητό. Αλλά αυτοί που θέλαμε να φέρουμε πραγματικά τροφή στην ομάδα περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Χαλάγαμε πάρα πολύ ενέργεια για βρούμε τροφή και αυτό που βρίσκαμε ήταν τίποτα, ένα μηδέν. Έφαγα γλάρους και χελώνες και απαγορευόντουσαν αυστηρώς. Η χελώνα ήταν προστατευμένο είδος από την κυβέρνηση. Δεν το σκέφτεσαι, με το που την είδα το πρώτο πράγμα που είπα είναι φαγητό», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο ίδιος στη συνέχεια μίλησε για μια πρόταση που είχε δεχθεί για να κάνει θέατρο και την απέρριψε για λόγους ηθικής.

«Μου πρότειναν πάρα πολλά λεφτά για μια παράσταση. Μου είπαν ότι είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και ζήτησα να δω το κείμενο. Μου είπαν ότι πρέπει πρώτα να συμφωνήσω για να δω το κείμενο. Μετά από δύο ώρες που παρακαλούσα να μου δώσουν το κείμενο μου είπαν τελικά ότι σε όλη την παράσταση θα είμαστε γυμνοί. Πες το μου από την αρχή και αν η ηθική η δική μου και οι αρχές μου συμφωνούν θα το κάνω» εξήγησε ο Ηλίας Βαλάσης.