Survivor 4: Κλείδωσαν τον Τζέιμς Καφετζή μέσα σε τουαλέτα

Το μήνυμα που έστειλε στην Βέλλη για να τον βοηθήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Κλείδωσαν τον Τζέιμς Καφετζή μέσα σε τουαλέτα

Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσε ο πρώην παίκτης του Survivor 4, Τζέιμς Καφετζής όσο βρίσκεται στην Ύδρα με τον Νίκο Μπάρτζη, την Άννα Μαρία Βέλλη και τους γονείς της, αφού στο νησί διατηρούν το δικό τους μαγαζί.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός - Youtuber, κλείδωσαν τον "ξανθό πρίγκιπα" - όπως τον φώναζαν μέσα στο παιχνίδι - στην τουαλέτα και δεν μπορούσε με τίποτα να ανοίξει για να βγεί. Έτσι λοιπόν, έστειλε μήνυμα στα παιδιά για να τους ανοίξουν.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία έχει πολύ χιούμορ, θέλησε να αναρτήσει στο προφίλ της στο Instagram, το μήνυμα που της έστειλε.

Τζέιμς Καφετζή τουαλέτα

"Να προσέχει τι λέει ο Τζέιμς Καφετζής γιατί εγώ..."

Τζέιμς Καφετζής και Γιώργος Ταβλαδάκης ουδέποτε τα πήγαν καλά στο Survivor κι αυτή η ένταση στην σχέση τους φαίνεται πως συνεχίζει να υπάρχει και στην ζωή μετά παιχνιδιού.

Ο Τζέιμς Καφετζής μετά την αποχώρηση του Γιώργου από τον Άγιο Δομίνικο δεν είχε μιλήσει και με τους πιο όμορφους χαρακτηρισμούς γι' αυτόν και τότε ο Ταβλαδάκης του είχε απαντήσει μέσω instagram αλλά μάλλον... δεν τον κάλυψε η απάντησή του.

Το πρωί της Δευτέρας προβλήθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Survivor ο οποίος δεν έκρυψε καθόλου την δυσαρέσκειά του όταν ερωτήθηκε για τον πρώην συμπαίκτη του, Τζέιμς.

«Γενικά διακρίνω μια έπαρση στον Τζέιμς, οπότε καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε και πώς διαχειριζόμαστε πράγματα και καταστάσεις, από τη στιγμή που από εμένα δεν έχει ειπωθεί κάποια προσβλητική λέξη ως προς τον Τζέιμς. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, αυτό θέλει να πιστεύει ο Τζέιμς, ότι ήθελα να κάνω καριέρα στο Survivor. Ας το πιστεύει, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο Τζέιμς ρωτούσε όποιον έμπαινε μέσα τι γίνεται έξω. Από εκεί που ειρωνευόταν τους πάντες, ξαφνικά δεν έλεγε τίποτα», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης τόνισε επίσης πως θέλει νικητή τον Σάκη Κατσούλη, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο παίκτη του Survivor.