Survivor 4: Η Μαριαλένα τα έχωσε στην Καρολίνα πίσω από τις κάμερες μετά το χθεσινό συμβούλιο

Έβγαλε στον τάκο τον Σάκη και ποιος είδε την Ρουμελιώτη και δεν την φοβήθηκε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Μαριαλένα τα έχωσε στην Καρολίνα πίσω από τις κάμερες μετά το χθεσινό συμβούλιο

"Σωτήρη σε πειράξανε;"! Όλοι θυμόμαστε αυτή την επική σκηνή από το "Είσαι το ταίρι μου". Κάπως έτσι ήταν και η Μαριαλένα μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Στο συμβούλιο του νησιού η Καρολίνα που κέρδισε την ατομική ασυλία έδωσε προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη και... αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Μαριαλένα.

Μπορεί εκείνη την στιγμή η Μαριαλένα να κοιτούσε αποσβολωμένη και αμίλητη την συμπαίκτριά της, την ώρα που επεξηγούσε την επιλογή της αυτή αλλά... όταν όλοι σηκώθηκαν να φύγουν από τον χώρο του συμβουλίου έγινε το έλα να δεις.

Όπως γνωρίζουμε όλοι οι Survivor φανς, υπάρχει ένα σημείο από το συμβούλιο μέχρι την παραλία που οι κάμερες δεν βλέπουν. Δεν υπάρχουν. Και πολλά είναι τα περιστατικά που έχουν διαδραματιστεί στην συγκεκριμένη διαδρομή και δεν τα έχουμε δει ποτέ.

Ο άνθρωπός μας, όμως, από τον Άγιο Δομίνικο έχει μάτια για εμάς σε σημεία που δεν υπάρχουμε καν εμείς και.. εχθές εκεί έγινε πανικός.

Τι συνέβη ανάμεσα σε Καρολίνα και Μαριαλένα

Όταν, λοιπόν, σηκώθηκαν ένας ένας οι παίκτες να αποχωρήσουν από το σημείο η Καρολίνα ήταν μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο κι από πίσω ακολούθησαν ο Σάκης με την Μαριαλένα με την τελευταία να έχει τρομερή ένταση. Επί αρκετά λεπτά συζητούσε έντονα αλλά ψιθυριστά με τον Σάκη. Του έλεγε πως ήταν άδικη η επιλογή της Καρολίνας και πως το έκανε επειδή τον φοβάται σαν αντίπαλο κι εκείνος προσπαθούσε να την καθησυχάσει.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαριαλένα είχε επιτεθεί άσχημα και στον Ασημακόπουλο - ακόμα και μπροστά στις κάμερες - όταν είχε επιλέξει να δώσει υποψήφιο τον Σάκη.

Ενώ, λοιπόν, ο Σάκης της έλεγε να το αφήσει πίσω της και να μην κάνει τίποτα εκείνη πέρασε με ένταση και εκνευρισμό δίπλα από την Καρολίνα την κοίταξε με την άκρη του ματιού της και το μόνο που της είπε ήταν "Μπράβο".

Η Καρολίνα ψιλογέλασε με τον Ασημακόπουλο και το άφησαν ασχολίαστο... Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη στον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils