Survivor 4: Με πόσα λεφτά αποχωρεί απόψε 2/6 ο Ντάφυ από το παιχνίδι

Όντως τώρα; Τι να το κάνει το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Με πόσα λεφτά αποχωρεί απόψε 2/6 ο Ντάφυ από το παιχνίδι

Όπως σας αποκάλυψε από πολύ νωρίς σήμερα το Youweekly.gr ο Τριαντάφυλλος, ο αγαπημένος Ντάφυ, αποτελεί πλέον παρελθόν από το Survivor. Εντέκατη και φαρμακερή ήταν αυτή η υποψηφιότητα.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι για φέτος, για να μην πούμε γενικά για όλες τις σεζόν και φανούμε υπερβολικοί. Παρά το γεγονός πως δεν ήταν καθόλου καλός στα αγωνίσματα - ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι - κατάφερε να κάνει με άλλους τρόπους το κοινό να τον λατρέψει και να τον υποστηρίζει κάθε φορά που έβγαινε στον τάκο.

Με τούτα και με εκείνα έφτασε στο ατομικό επίπεδο το παιχνίδι και ο Τριαντάφυλλος ήταν ακόμα μέσα! Εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο, όπως μας αποκάλυψε ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στο ξενοδοχείο του νησιού και ανυπομονεί να μπει στο αεροπλάνο, να γυρίσει Ελλάδα και να συναντήσει την οικογένειά του, την σύζυγό του, Δήμητρα, και τον μικρό του γιο.

Το συνολικό ποσό που εισέπραξε ο Τριαντάφυλλος από το Survivor

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή “Το Πρωινό” και συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει, μετά από περίπου έξι μήνες παραμονής στο reality.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει εισπράξει 143.000 ευρώ, αποτελώντας έτσι τον πιο καλοπληρωμένο παίκτη του φετινού Survivor.

Δεν τα πήγε καθόλου άσχημα να προσθέσουμε, αν βάλει κανείς με το μυαλό του ότι τον μισό καιρό καθόταν στον πάγκο λόγο του τραυματισμού του κι απλά απολάμβανε τα έπαθλα όταν κατάφερναν οι συμπαίκτες του να τα κερδίσουν.

Μπορεί, βέβαια, να φούσκωσε ο τραπεζικός του λογαριασμός, αλλά από την στιγμή που θα βγει έξω τον περιμένουν ουρά οι προτάσεις...