Survivor 4 Spoiler (2/6): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Εξασφαλίσαμε τις πρώτες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler (2/6): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Ζόρικα τα πράγματα τις τελευταίες μέρες με το Survivor 4. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τα νούμερα τηλεθέασης και κάνει τα πάντα για να μην αφήσει καμία διαρροή να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο για να κρατήσει το κοινό προσηλωμένο.

Εμείς όμως όπως πάντα κάναμε την προσπάθειά μας και εξασφαλίσαμε τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα κατακτήσει τη νίκη απόψε.

Τα πράγματα αλλάζουν σήμερα βέβαια μιας και όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, οι Έλληνες Survivors θα βρουν τους αντίστοιχους της Τουρκίας, σε ένα αγώνισμα, όπου πάντως... δε θα δούμε τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός δε θα είναι ο παρουσιαστής του αγωνίσματος μαζί με τον Γιώργο Λιανό. Ένας άλλος παρουσιαστής θα βρεθεί στη θέση του, σε έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα πριν από το συμβούλιο αποχώρησης.

Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε στο Survivor 4 (2/6)

Μιλήσαμε με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο και μας τα μασάει λίγο αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε μερικές πληροφορίες. Όπως σας είπαμε Έλληνες και Τούρκοι θα μπλεχτούν και η ομάδα που θα εξασφαλίσει τη νίκη δεν είναι άλλη από τους Μπλε.

Επειδή όμως όπως θα έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες τα πράγματα είναι λίγο ρευστά στο θέμα των spoils, παραμείνετε συντονισμένοι για τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας.

UPDATE

Τελικά η νίκη πάει στην Κόκκινη ομάδα! Αργήσαμε λίγο αλλά πήραμε την πληροφόρηση! Και μάλιστα το σκορ θα είναι 10-9.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram