Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Σάκης στο συμβούλιο

Συγκινήθηκαν μαζί του Ντάφυ και Μαριαλένα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Σάκης στο συμβούλιο

Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 καθώς κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού και λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού, ο Σάκης ξέσπασε σε κλάματα.

Όπως εξήγησε, τον συγκίνησε ο λόγος του Τριαντάφυλλου ενώ την ίδια στιγμή σκέφτηκε πόσα θα χάσει σε περίπτωση που θα φύγει. Βέβαια δε θα μπορούσε να μη σκεφτεί και την οικογένειά του που τον περιμένει έξω από το παιχνίδι.

Με το που ξεκίνησε να κλαίει ο Σάκης, ακολούθησε και η Μαριαλένα καθώς όπως είπε, δεν μπορεί να βλέπει τον Σάκη να κλαίει.

Τα κλάματα του Σάκη στο Survivor 4

«Το Survivor έχει γίνει Power of Love με τον Σάκη και τη Μαριαλένα»

Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου Μπάρτζη το Survivor έχει σημειώσει αρκετά μεγάλη πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης του και η αλήθεια είναι πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν πως κούρασε, ειδικά το ειδύλλιο Μαριαλένα - Σάκη.

Την ίδια γνώμη φαίνεται πως έχει κι ένας πρώην παίκτης αυτού που με την συμμετοχή του... κάποτε είχε κάνει αίσθηση. Ναι, καλά καταλάβατε, δεν είχε πάρει μέρος στην φετινή σεζόν αλλά στο πρώτο Survivor.

«Φυσικά και το παρακολουθώ. Με έκανε να κερδίσω την αγάπη του κόσμου και πάντα θα το βλέπω», σχολίασε αρχικά στο «Πρωινό» και συνέχισε:

«Δεν έχω ξεχωρίσει προσωπικότητες. Αυτό που είδα είναι ότι οι καλοί αγωνιστικά είναι παιδιά μικρότερης ηλικίας, που δεν έχουν τόσο έντονο και δυνατό χαρακτήρα και οι μεγαλύτεροι, είναι αυτοί που προσπαθούν να καθοδηγήσουν το πράγματα. Σε σχέση με τα προηγούμενα, είναι πιο έντονο το στοιχείο της ίντριγκας και της κόντρας».

Αναφορικά με τον Τριαντάφυλλο δήλωσε: «Έχω γελάσει αρκετές φορές μαζί του, είναι αρκετά διασκεδαστικός σε κάποιες στιγμές, ενώ σε άλλες έφτανε στο σημείο της υπερβολής».

Όσο για τους Σάκη και Μαριαλένα: «Απορώ πώς κατάφεραν μέσα από 50.000 αιτήσεις να βάλουν έναν πρώην με μια πρώην. Μου φαίνεται Power of Love όλο αυτό. Μοιάζει με κάποιο ερωτικό reality αυτή η κατάσταση».

Το μοντέλο και ηθοποιός βλέπει στον τελικό τους Σάκη, Ηλία και Ασημακόπουλο, ενώ σε μια ενδεχόμενη πρόταση για ένα Survivor All Star, δήλωσε ανοιχτός και… συζητήσιμος.