Survivor 4: "Καίνε" την παραλία Καρολίνα, Κόρο, Ασημακόπουλος μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Αποκλειστικές πληροφορίες - Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4:

Δεν ήταν μόνο το τηλεοπτικό κοινό που δήλωσε στο twitter πως καταχάρηκε με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor. Καρολίνα Καλύβα, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργο Κόρομι μόνο πάρτι που δεν έχουν στήσει στην παραλία.

Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά τα επεισόδια που βλέπουμε εμείς έχουν γυριστεί κάποιες ημέρες πριν. Αυτό σημαίνει πως ο Τριαντάφυλλος έχει φύγει από το νησί εδώ και κάποια 24ωρα. Η ζωή στην παραλία φαίνεται να είναι διαφορετική από δυο απόψεις.

Τι συμβαίνει στην παραλία μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Από την μια η Κόκκινη ομάδα, το γλεντάει... Θυμάστε τι είχε συμβεί όταν έφυγε ο Αλέξης Παππάς; Κάτι τέτοιο αλλά σε πιο ήρεμη φάση. Αναμενόμενο ήταν από την αντίδρασή τους στο συμβούλιο, όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα. Σηκώθηκαν και αγκάλιαζαν με δάκρυα στα μάτια ο ένας τον άλλον και είπε και ο Ασημακόπουλος την επική ατάκα "επιτέλους έγινε".

Από την άλλη Μαριαλένα και Σάκης έχουν πέσει λίγο. Όχι, όμως, γιατί έφυγε ο φίλος τους και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτόν στο νησί. Όσο κοντά κι αν είχαν έρθει, η Μαριαλένα με τον Σάκη δεν χρειάζονται κανέναν άλλον σαν στήριγμα. Οι δυο τους τα καταφέρνουν πολύ καλά. Το θέμα είναι ότι μετά από αυτό το σοκ που έπαθαν στην χθεσινή αποχώρηση, βλέποντας τον Τριαντάφυλλο να αποχωρεί, έχουν αρχίσει να σκέφτονται πως ίσως και ο κόσμος να κουράστηκε από τον τραγουδιστή μόνο; Η από αυτή την τριάδα;

Θα φανεί στην πορεία. Το θέμα είναι τώρα να δούμε τι θα γίνει την Κυριακή και από άποψη διάθεσης στο νησί αλλά και από νούμερα γιατί πολλοί είχαν μόνο έναν λόγο να βλέπουν το παιχνίδι κι αυτός ήταν ο Τριαντάφυλλος.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils