Survivor 4: Η απίστευτη ανάρτηση του Πάνου Καλίδη για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Πως τον πετσόκοψε έτσι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η απίστευτη ανάρτηση του Πάνου Καλίδη για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Πέμπτη πρωί και όλοι μα όλοι ασχολούνται με την χθεσινοβραδινή αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor. Όσο το twitter έπαιρνε φωτιά από τα tweets των τηλεθεατών άλλο τόσο και στο instagram ανέβαιναν story και post, κι από γνωστά πρόσωπα όπως ο Πάνος Καλίδης.

Η ανάρτησή του ήταν άκρως χιουμοριστική και... σίγουρα θα πήρε πολλά σχόλια και αντιδράσεις!

Η ανάρτηση του Καλίδη για τον Τριαντάφυλλο

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να έχει πάρει αγκαλιά ένα δέντρο που βρίσκεται στην παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας και έγραψε: “Φήμες λένε ότι έχει γαντζωθεί πάνω στον φοίνικα και αρνείται να αποχωρήσει”.

Survivor 4 Καλίδης τριαντάφυλλος

Το ταμείο του Survivor στην χθεσινή 2/6 ψηφοφορία

Κι ενώ η αδερφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα, έκλαιγε και παραχωρούσε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση του Ντάφυ στην εκπομπή Ευτυχείτε, απέναντι το Πρωινό έδινε στην δημοσιότητα το ταμείο που έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί από την χθεσινή ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Έπεσαν κορμιά στην ψηφοφορία Οι ψήφοι όπως μαθαίνω ξεπέρασαν τις 100.000 πράγμα που σημαίνει ότι μπήκαν στο ταμείο για την συγκεκριμένη περισσότερες από 200.000 ευρώ και κατά σειρά τα χρήματα εισέπραξαν πάροχοι, Ατζούν Μίντια και ΣΚΑΙ.", είπε μεταξύ άλλων.