Survivor 4 highlights 6/6: Σφαγή λίγο πριν τον αγώνα - Αναμενόμενος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Τριαντάφυλλος έσπειρε την διχόνοια χωρίς να βρίσκεται καν στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 6/6: Σφαγή λίγο πριν τον αγώνα - Αναμενόμενος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να αποχώρησε από το παιχνίδι - και να έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο instagram - αλλά το όνομά του δεν παύει να ακούγεται στον Άγιο Δομίνικο. Η Καρολίνα στο χθεσινό 6/6 επεισόδιο του Survivor δήλωσε δικαιωμένη στο κιου για τους αγώνες που έδωσε ώστε να φύγει ο τραγουδιστής αλλά... δεν ήταν αυτό το highlights της βραδιάς.

Έγινε ο κακός χαμός στο νησί κι εννοείται πως το Youweekly.gr έχει συγκεντρώσει όλες τις σημαντικές στιγμές του επεισοδίου.

Τι συνέβη στο χθεσινό 6/6 επεισόδιο του Survivor

Σάκης και Μαριαλένα είναι απαρηγόρητοι που έφυγε το Νταφάκι τους από από την παραλία. Ο τραγουδιστής αποχώρησε μετά από 11 φορές που είχε βρεθεί στον τάκο και οι δύο φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αυτή τη φορά ο κόσμος δεν τον στήριξε. Μιλώντας για τις στιγμές που έζησαν μαζί του συγκινήθηκαν με τον Σάκη να ξεσπά σε λυγμούς:

«Για μένα μετά από σένα το μεγαλύτερο στήριγμά μου ήταν ο Τριαντάφυλλος γιατί έτσι είναι όταν είσαι φίλος με κάποιον, Τσακωνόμασταν, τον έβριζα και μαζευόταν σαν παιδάκι» είπε και κούρνιασε στην αγκαλιά της Μαριαλένας.

«Μύρισε μπαρούτι» η ατμόσφαιρα λίγο πριν το αγώνισμα – Ποιος πήρε την ασυλία;

Ανέβηκαν οι τόνοι λίγο πριν από το αγώνισμα καθώς η Μαριαλένα και ο Σάκης ξέσπασαν για το θεατρικό που έστησαν οι Amigos εναντίον του Τριαντάφυλλο που τον αποκαλούσαν »καραγκιόζη».

Οι δύο πλευρές λογομάχησαν με την Καρολίνα να εξηγεί πως έκαναν σάτιρα όπως συμβαίνει στις θεατρικές παραστάσεις στον έξω κόσμο και τους φίλους του Ντάφυ να διαμαρτύρονται αφού χρησιμοποίησαν άσχημους χαρακτηρισμούς για εκείνον.

Δίνοντας τέλος στη σύγκρουση ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν επαναλαμβάνοντας πως οι ασυλίες από αυτή την εβδομάδα θα γίνουν τρεις και ότι όποιος κερδίσει τις δύο από τις τρεις δεν μπορεί να βγει υποψήφιος ενώ όποιος βγει στον τάκο στο πρώτο συμβούλιο μπορεί να ακυρώσει την υποψηφιότητά του, αν κερδίσει τις επόμενες δύο ασυλίες.

Η αρένα είχε ενδιαφέρον με τις μεικτές αναμετρήσεις. Πολύ καλή ημέρα είχε ο Κόρομι που από την αρχή έμοιαζε ασταμάτητος στις βολές του τελικού στόχου.

Τελευταίοι που κράτησαν τις ζωές τους στην κούρσα για την ασυλία ήταν ο Σάκης και ο Κόρομι. Με τρεις σερί νίκες ο Σάκης «εξαφάνισε» το αντίπαλο και κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες την ασυλία. Στο τέλος, μαζί με τη Μαριαλένα πανηγύρισαν και αφιέρωσαν τη νίκη στον Τριαντάφυλλο.

Στο στόχαστρο η Ελένη Χαμπέρη στο συμβούλιο του νησιού – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Κατσούλης κλήθηκε να δώσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Προτού όμως ξεστομίσει το όνομα του παίκτη που θα έβγαινε στον τάκο οι τόνοι ανέβηκαν και στο στόχαστρο μπήκε η Ελένη Χαμπέρη.

Μάλιστα, δεν δίστασε να της πει να πάει να κάτσει με τους φίλους της ώστε να μην χρειάζεται να την ακούει να στηρίζει τον αντίπαλο. Ο Ασημακόπουλος είχε δει νωρίτερα στρατηγική πίσω από την αντίδρασή του και ότι υποδύονται τους ρόλους του Νίκου Μπάρτζη και του Τζέιμς Καφετζή που έπαιζαν δήθεν τους περιθωριοποιημένους.

Η Ελένη από πλευράς της αμύνθηκε λέγοντας πως αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό στους πάγκους. Πάλι βρήκε όμως αντίσταση από τους συμπαίκτες της και κάπου εκεί ο Γιώργος Λιανός το έληξε για να περάσουν στη φάση της ανακοίνωσης του πρώτου υποψήφιου.

Πριν ανακοινώσει την απόφασή του ο Σάκης αναφέρθηκε και πάλι στην ενόχληση από το θεατρικό που έστησαν οι Amigos και ότι έχει σχηματίσει μία σαφή εικόνα από τον τρόπο που συμπεριφέρονται στο παιχνίδι.

Ολοκληρώνοντας τα όσα έλεγε έβγαλε στον τάκο την Καρολίνα. «Για εμένα τις τελευταίες 15 ημέρες βγάζει πολλά νεύρα και ένταση» είπε.