Survivor 4 - έκτακτο: Άσχημες εξελίξεις με τον Κόρο στο νησί

Τι συμβαίνει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - έκτακτο: Άσχημες εξελίξεις με τον Κόρο στο νησί

Όλοι το έχουμε παρατηρήσει πως εδώ και περισσότερο από ένα μήνα ο Γιώργος Κόρομι είναι σχεδόν εξαφανισμένος από την ζωή των Survivors. Τι εννοούμε με αυτό;

Λίγα πλάνα, λίγα λόγια, αυτό εννοούμε. Από εκεί που ο Κόρο πρωταγωνιστούσε καθημερινά στα επεισόδια είτε με τους καυγάδες του, είτε με τα ψαρέματά του τώρα κάνουμε... μαύρα μάτια να τον δούμε και γι' αυτό υπάρχει εξήγηση και θα την μάθετε πρώτοι μόνο εδώ, στο Youweekly.gr!

Τι συμβαίνει με τον Κόρο στο Survivor

Survivor 4 Γιώργος Κόρομι

Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο μας αποκάλυψε και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη πως ο Κόρο βρίσκεται εδώ και πάρα πολύ καιρό σε οριακό σημείο! Τον έχουν εξασθενίσει τα πάντα. Η καθημερινότητα στον Άγιο Δομίνικο, οι καυγάδες, τα αγωνίσματα, οι ίντριγκες και πήρε την απόφαση να αποτραβηχτεί!

Η αλήθεια είναι πως όταν ο Ατζούν ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα πάρει παράταση το παιχνίδι εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή που ήταν αντίθετοι με την όλη κατάσταση - κι ο τελευταίος, μάλιστα, είδαμε να αποχωρεί οικειοθελώς από το νησί εξαιτίας αυτού - ανάστημα σήκωσε και ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος δήλωσε πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να παρατήσει τον στόχο του! Τότε η παραγωγή δεν του έδωσε πολύ σημασία αλλά όταν έφυγε και ο Νίκος συνειδητοποίησαν πως δεν τους παίρνει καθόλου να χάσουν κι άλλον παίκτη! Έτσι τον πλησίασαν κι έκαναν ένα deal...

Ο Γιώργος Κόρομι δεν είναι συνηθισμένος στις κάμερες και δεν τον ένοιαξε και ποτέ να ενσωματωθεί σε αυτό το κομμάτι. Πήγε εκεί ξεκάθαρα για το χρηματικό έπαθλο. Τους είπε, λοιπόν, πως δεν θέλει να έχει έναν κάμεραμαν συνέχεια πάνω από το κεφάλι του. Σας έχουμε δείξει πως γίνονται τα γυρίσματα σε φωτογραφίες. Ο αριθμός των ατόμων που είναι γύρω από κάθε παίκτη για να τον τραβήξουν είναι εξωφρενικός.

Αυτό, λοιπόν, δεν το ήθελε πια ο Κόρο κι έτσι έκλεισε με τον Ατζούν πως αφού θα λιγοστέψει η προβολή του, θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Κοίτα να δεις, λοιπόν, που δεν πάνε όλοι για το θεαθήναι...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils