Survivor 4: Αλλάζει η ημέρα της αποχώρησης

Έκτακτες αποφάσεις της παραγωγής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αλλάζει η ημέρα της αποχώρησης

Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor τα πάντα φαίνεται πως άλλαξαν, από τα νούμερα τηλεθέασης που ανέβηκαν ξανά στα ύψη έως και τα αγωνίσματα αφού πλέον παρακολουθούμε καθαρά και μόνο ατομικούς στίβους μάχης.

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, την Κυριακή είχαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας το οποίο κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης κι έριξε στον τάκο την Καρολίνα. Την Δευτέρα είχαμε τον δεύτερο αγώνα όπου νικήτρια βγήκε η Μαριαλένα κι έδωσε την Ελένη Χαμπέρη, και σήμερα Τρίτη 8/6 θα παρακολουθήσουμε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, όπως φάνηκε από το trailer, στο οποίο θα έχουμε ακόμα έναν νικητή ασυλίας κι έναν υποψήφιο.

Αύριο, όμως, Τετάρτη, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Σαββατοκύριακο το Survivor δεν θα προβληθεί κι αυτό γιατί θα έρθει αντιμέτωπο με τον τελικό του MasterChef που γενικά είναι δυνατός του αντίπαλος και ο Ατζούν είπε να υποχωρήσει...

Πότε θα γίνει η επόμενη αποχώρηση στο Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το επεισόδιο θα γυριστεί κανονικά απλά η προβολή αυτού θα γίνει την Κυριακή. Το ενδεχόμενο που παίζει πολύ σε αυτή την φάση του ριάλιτι είναι οι αποχωρήσεις να κατοχυρωθούν για τις Κυριακές και να γίνονται τα αγωνίσματα Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Το μόνο που μένει είναι να το δούμε και στην πράξη γιατί... μην ξεχνάτε! Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών.