Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Λιάγκας για επιστροφή Τριαντάφυλλου: «Είναι λάθος πρότυπο»

«Αλλά παιδιά, έχουν έρθει αθλητές που έχουν πάρει χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και τους έχουμε λίγο»

Survivor 4 - Λιάγκας για επιστροφή Τριαντάφυλλου: «Είναι λάθος πρότυπο»
Survivor 08.06.2021 11:36
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την επιστροφή του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα, όπου στο αεροδρόμιο οι θαυμαστές του τον υποδέχτηκαν με τιμές αρχηγού. Ο παρουσιαστής έκανε αιχμηρές δηλώσεις, αναφέροντας πως αυτά είναι λάθος πρότυπα.

Συγκεκριμένα, είπε πως αθλητές που φέρνουν στην χώρα μας χρυσά μετάλλια και παιδιά που βγάζουν τα μάτια τους στο διάβασμα και προπονούνται καθημερινά δεν τους υποδέχονται με αυτό τον τρόπο.

Οι δήλωση του Λιάγκα για την επιστροφή του Τριαντάφυλλου

«Ας μου επιτραπεί το σχόλιο, δεν το θεωρώ και απόλυτα φυσιολογικό. Δεν θα κρίνω εγώ τους ανθρώπους, και καλά κάνουν και πάνε οι άνθρωποι, η άλλη η κυρία έκλαιγε κιόλας… Αλλά παιδιά, έχουν έρθει αθλητές που έχουν πάρει χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και τους έχουμε λίγο…

Ένα παιδί που κάθεται και βγάζει τα μάτια του και προπονείται 10 ώρες την ημέρα για να γίνει αθλητής και μπορεί να μην ασχοληθεί μαζί του, ξαφνικά βλέπει ότι μπήκε κάποιος στο Survivor και δεν έχει να επιδείξει και τίποτα και τον υποδέχονται εδώ…».

«Θεωρώ ότι όλα αυτά παιχνίδια είναι μια χαρά, αλλά είναι λάθος πρότυπο. Δηλαδή, μην πούμε ότι δεν θα στείλω το παιδί μου να αθληθεί σωστά και θα το πάω στο Survivor για να γίνει γνωστό. Σαν πρότυπο τον υποδέχονται», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

"Έχουν συνευρεθεί στο δάσος οι..."

Μόνιμο θέμα συζήτησης εκτός του Τριαντάφυλλου - όσον αφορά το Survivor - είναι και η σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Μετά, ειδικά, το χθεσινό επεισόδιο και την αποκάλυψη του Μπόγδανου για τα στημένα σκηνικά ανοίγουν κι άλλα στόματα σιγά σιγά...

Από την άλλη και οι χθεσινές δηλώσεις της παίκτριας ότι θα ερωτευτεί ξανά τον πρώην σύντροφό της σχολιάστηκαν έντονα στο Πρωινό, με τους παρουσιαστές να πιστεύουν ότι ίσως να είναι και στημένο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε και μια δήλωση – βόμβα για την Μαριαλένα και τον Σάκη, καθώς ο ίδιος πιθανολογεί ότι οι δυο τους έχουν συνευρεθεί ερωτικά μέσα στο δάσος!

“Εγώ ξέρεις τι πιστεύω; Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ είναι ότι έχουν κάνει και σεξ μέσα στο δάσος. Με τα λεγόμενα των άλλων παικτών ότι πάνε μαζί τουαλέτα για 20 λεπτά. Το πιθανολογώ…” σχολίασε ο παρουσιαστής του Πρωινού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: «Νομίζω ότι στον Νίκο Μπάρτζη είχε πιο πολύ κόσμο»

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος πανηγύρισε την νίκη της Μαριαλένας στο χθεσινό επεισόδιο

Share