Survivor 4: Ενοχλήθηκε η γυναίκα του Τριαντάφυλλου με τους δημοσιογράφους

Η απίστευτη αντίδρασή της μπροστά στις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ενοχλήθηκε η γυναίκα του Τριαντάφυλλου με τους δημοσιογράφους

Από το απόγευμα της Δευτέρας όλη η Ελλάδα σχεδόν ασχολείται με την επιστροφή του Τριαντάφυλλου από το Survivor 4! Αφού έγινε το σε πατώ με πατάς στο αεροδρόμιο - δείτε εδώ υλικό - οι δημοσιογράφοι μεταφέρθηκαν έξω από το σπίτι του τραγουδιστή στο Πόρτα Ράφτη.

Εκεί βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του Ντάφυ που παραχώρησαν δηλώσεις στα κανάλια. Η γυναίκα του, ωστόσο, Δήμητρα Σιαμπάνη, είναι γνωστό σε όλους πως δεν της αρέσει να πολύ φαίνεται. Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως το σπίτι της ήταν περικυκλωμένο από κάμερες εκείνη χαμογελούσε και άραζε στο μπαλκόνι της.

Όταν, όμως, ήρθε η στιγμή να πάει στο αυτοκίνητό της με σκοπό να μεταφερθεί στο κοντινότερο ζαχαροπλαστείο για να πάρει κεράσματα για τον κόσμο, και την πλησίασαν οι κάμερες τους το έκοψε μαχαίρι! Τους είπε πως άλλο ο Τριαντάφυλλος, άλλο εκείνη κι έφυγε.

Η ενόχληση της συζύγου του Τριαντάφυλλου

Ποιο είναι πλέον το κασέ του Τριαντάφυλλου για μια εμφάνιση

Ο Τριαντάφυλλος, ένας απλός - μέχρι πριν λίγο καιρό - τραγουδιστής κατάφερε όχι μόνο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά να κάνει τόσο μα τόσο πολύ το όνομά του να πουλάει!

Το 1997, και σε ηλικία 20 χρονών, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Βλέπω Κάτι Όνειρα», ο οποίος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός. Το 1998, ο Τριαντάφυλλος κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Γράμματα και αφιερώσεις», που αμέσως ξεχώρισε κι έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πλατινένιο. Το 1999 κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ, «Η αγάπη δεν περνάει», που έγινε κι αυτό χρυσό. Από τον δίσκο «Μην αργείς», που κυκλοφόρησε το 2000. Το 2001, κυκλοφορεί το «Αφήστε μήνυμα», στο οποίο ξεχώρισε το ομώνυμο τραγούδι, ενώ τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε τη δισκογραφική δουλειά «Για Μένα Είσαι Εσύ».

Το 2003, ξεκίνησε η καλλιτεχνική του πτώση και χάθηκε από τις μεγάλες πίστες. Συνέχιζε, όμως, μέχρι σήμερα να τραγουδάει σε μικρότερα μαγαζιά. Όταν επέστρεψε στην επικαιρότητα κατήγγειλε ότι παλιοί του συνεργάτες του γύρισαν την πλάτη στα δύσκολα, ονομάζοντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Αντώνη Ρέμο.

Τριαντάφυλλος καριέρα

Ακόμη, αποκάλυψε ότι η δισκογραφική εταιρεία του τότε τον συμβούλευε να υιοθετήσει το στυλ που είχε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, κάτι που δεν τον έβρισκε σύμφωνο.

Τώρα, η μετά Survivor εποχή βρίσκει τον Τριαντάφυλλο πιο... πολυπόθητο από ποτέ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, οι προτάσεις που περιμένουν τον Τριαντάφυλλο είναι άπειρες, δεν μετριούνται πια εύκολα! Πάνω από 400 σίγουρα...

Οι πληροφορίες μας, επίσης, αναφέρουν πως ο Ντάφυ πριν το παιχνίδι δεν είχε κάποιο τρομερό κασέ. Οι εμφανίσεις του είχαν περιοριστεί, όπως αναφέραμε παραπάνω σε μικρά και τοπικά μαγαζιά, άρα... δεν είχε πολλές απαιτήσεις! Τώρα, όμως, που ξέρει τι συμβαίνει... έχει ανεβάσει επί τρία τα θέλω του! Έτσι μας είπαν, έτσι σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη!