Survivor 4: «Ο Ντάφυ είναι ο μεγάλος νικητής... Τα πήρε όλα τα χρήματα»

«Έσπασε τα ρολόγια, έσπασε και τα ταμία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Ο Ντάφυ είναι ο μεγάλος νικητής... Τα πήρε όλα τα χρήματα»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για όλες τις εξελίξεις του Survivor 4, όπου έχουμε υποψήφιες τρεις γυναίκες. Ο πρώην παίκτης με αιχμηρές απαντήσεις όπως κάθε φορά, σχολίασε τα πάντα. Ακόμη και τον Τριαντάφυλλο.

Ενώ, αποκάλυψε πως δεν έχει βρεθεί με τον Αλέξη Παππά μέχρι ώρας. Ωστόσο, θα βρεθούν πριν τον τελικό του ριάλιτι. Υπογράμμισε ότι όπως ήταν η συμπεριφορά του ηθοποιού στο παιχνίδι σίγουρα δεν θα έκανε παρέα μαζί του εκτός παιχνιδιού.

«Ο Ντάφυ είναι ο μεγάλος νικητής… Τα πήρε όλα τα χρήματα… Έσπασε τα ρολόγια, έσπασε και τα Ταμία ο Ντάφυ», είπε στην συνέχεια για τον Τριαντάφυλλο.

Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το Survivor 4

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι για φέτος, για να μην πούμε γενικά για όλες τις σεζόν και φανούμε υπερβολικοί. Παρά το γεγονός πως δεν ήταν καθόλου καλός στα αγωνίσματα - ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι - κατάφερε να κάνει με άλλους τρόπους το κοινό να τον λατρέψει και να τον υποστηρίζει κάθε φορά που έβγαινε στον τάκο.

“Το Πρωινό” και συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει, μετά από περίπου έξι μήνες παραμονής στο reality.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει εισπράξει 143.000 ευρώ, αποτελώντας έτσι τον πιο καλοπληρωμένο παίκτη του φετινού Survivor.

Δεν τα πήγε καθόλου άσχημα να προσθέσουμε, αν βάλει κανείς με το μυαλό του ότι τον μισό καιρό καθόταν στον πάγκο λόγο του τραυματισμού του κι απλά απολάμβανε τα έπαθλα όταν κατάφερναν οι συμπαίκτες του να τα κερδίσουν.

Μπορεί, βέβαια, να φούσκωσε ο τραπεζικός του λογαριασμός, αλλά από την στιγμή που θα βγει έξω τον περιμένουν ουρά οι προτάσεις...