Survivor 4: Κράζουν άσχημα στο Twitter τον Σάκη Κατσούλη - «Η απόλυτη ξεφτίλα»

«Πώς θα γίνει όλοι μαζί να μην αφήσουμε τον ξεφτίλα να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Κράζουν άσχημα στο Twitter τον Σάκη Κατσούλη - «Η απόλυτη ξεφτίλα»

Οι παίκτες του Survivor 4 δεν γίνεται να έχουν μόνο υποστηρικτές. Τα αρνητικά σχόλια μάλιστα είναι πολλά και ειδικά για τους παίκτες όπως τον Σάκη Κατσούλη, λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που λένε πως ίσως να είναι θέατρο.

Ειδικά στα τελευταία επεισόδια, στο twitter πολλοί χρήστες μιλάνε με τα χειρότερα λόγια προς το πρόσωπο του, λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στους Amigos, αλλά και στην πρώην σύντροφό του.

Μπορεί τα στατιστικά να τον δείχνουν νικητής του ριάλιτι - αφού είναι και πολύ καλός αγωνιστικά - ωστόσο, πολλά είναι τα tweers που δεν θέλουν με τίποτα να πάρει το έπαθλο.

Τα tweets για τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4

Survivor 4 Κατσούλης κράξιμο

Survivor 4 Κατσούλης twitter

"Τσιμπημένη" με τον Σάκη Κατσούλη δηλώνει πασίγνωστη 62αρα τραγουδίστρια

"Δεν μου είχε γίνει ακριβώς πρόταση να πάω στο Survivor. Είχε γίνει απλά μια πρώτη κουβέντα. Για ένα φαγητό θα έβγαινα με μεγάλη χαρά με τον Σάκη βέβαια και θα είναι πολύ ωραία φαντάζομαι γιατί θα είναι καλοκαίρι, αστέρια, τα καινούργια τραγούδια, θα είναι όλα τέλεα.

Είναι δυνατόν να ζηλέψει η Μαριαλένα εμένα; Αν είναι δυνατόν. Αναμένω να βγει και θα πάω με λουλούδια στο αεροδρόμιο, να τον καλωσορίσω να τον υποδεχθώ και να του κάνω την πρόταση για το τραπέζι.

Για τον τριαντάφυλλο δεν περίμενα ότι θα άντεχε τόσο. Καταπληκτικοί η υποδοχή του. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσει την καριέρα του δυναμικά.", δήλωσε η τραγουδίστρια ενώ στη συνέχεια χόρεψε μπροστά την κάμερα με το καυτό πράσινο φόρεμά της.