Νικολέτα Μαυρίδη: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό

Είναι ή όχι τελικά ζευγάρι; Τα αποκαλύπτει όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νικολέτα Μαυρίδη: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Νικολέττα Μαυρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Σου Κου Family» και μίλησε για το Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης από την στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα βρίσκεται συνεχώς με τον Παύλο Γαλακτερό, κάτι που έχει φουντώσει τις φήμες που τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ωστόσο, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της και έτσι εξήγησε πως με τον πρώην συμπαίκτης της είναι μόνο φίλοι και πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό.

Η αποκάλυψη της Νικολέττας Μαυρίδη για τον Τριαντάφυλλο

«Όχι, δεν υπάρχει φλερτ, είμαστε κολλητοί. Τον βλέπω φιλικά. Για εμένα είναι αδερφός μου».

Ο Γαλακτερός χώρισε για τα μάτια της Νικολέτας

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή της από το Survivor η Νικολέτα επέλεξε να συναντηθεί με ένα από τα πρόσωπα που είχε έρθει πιο κοντά στο παιχνίδι, τον Παύλο Γαλακτερό. Οι δυο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έκαναν αρκετή παρέα κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο με πολλούς μάλιστα να αφήνουν να εννοηθεί ότι η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική.

Παρότι μέχρι στιγμής και οι δυο παίκτες διαψεύδουν ένα πιθανό μεταξύ τους ειδύλλιο λέγοντας μάλιστα πως νιώθουν σαν αδέρφια και δεν είναι τίποτα περισσότερο από δυο πολύ καλοί φίλοι - όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα στο περιοδικό Ciao - είναι κοινό μυστικό ότι πλέον η σχέση τους έχει πάρει άλλη τροπή, γι' αυτό άλλωστε και η Νικολέτα έσπευσε να να συναντήσει τον Παύλο επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, πριν καλά καλά δει τους φίλους της.

Τα δυο παιδιά λοιπόν, μετά και την επιστροφή της Νικολέτας στην Ελλάδα συναντήθηκαν και δε δίστασαν να φωτογραφηθούν αγκαλιά, με τον Παύλο Γαλακτερό να δημοσιεύει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας "Η αδερφούλα γύρισε".

Ο νεαρός πρώην παίκτης του Survivor που όσο καιρό βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης είχε μιλήσει για την Νεκταρία, την κοπέλα του που του έλειπε πολύ, αποκάλυψε ότι οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί. Συγκεκριμένα ο Παύλος Γαλακτερός που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έριξε την βόμβα.

Όπως είπε, η σχέση τους έληξε πέντε μέρες αφότου εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα, ωστόσο τα συναισθήματά του για εκείνη παραμένουν τρυφερά.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα του Ciao, πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η απόφαση αυτή προέκυψε μετά από την σχέση του Παύλου με τη Νικολέτα, μια σχέση που αναπτύχθηκε μέσα στο παιχνίδι και τώρα δείχνει να φουντώνει και έξω από αυτό.

Όμως, όπως άλλωστε είπε και ο ίδιος, αυτά ισχύουν τώρα. Τι θα γίνει στο μέλλον, θα δείξει ο καιρός.