Survivor 4 - spoiler 13/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα απόψε

Έχουμε το χρώμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - spoiler 13/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα απόψε

Αγώνισμα επάθλου έχουμε απόψε το βράδυ στο Survivor 4 και ο Ατζούν επέλεξε να το κάνει ξανά Ελλάδας - Τουρκίας, μιας και οι παίκτες που έχουν μείνει και στα δυο ριάλιτι είναι λίγοι. Έχοντας συμπληρώσει λοιπόν Μπλε και Κόκκινους, θα αγωνιστούν για ένα μοναδικό ταξίδι.

Η νικήτρια ομάδα θα μπει στο ιδιωτικό τζετ του Ατζούν - με το οποίο έχουν κάνει όλα τα ταξίδια τους - και θα πετάξουν για τις Μπαχάμες. Ένα έπαθλο από τα πιο μεγάλα που έχει δώσει ο Τούρκος παραγωγός μέχρι και σήμερα στον 4ο κύκλο. Άρα φανταστείτε τι θα περιμένει τους παίκτες στα επόμενα έπαθλα...

Μετά από ένα γεμάτο εντάσεις συμβούλιο του νησιού, ειδικά οι Έλληνες θα το δουν πολύ ανταγωνιστικά και θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την νίκη και την χαλάρωση τους. Βέβαια, θα το δουν και εγωιστικά, μιας και οι Amigos - εκτός του Ηλία Μπόγδανου - δεν θέλουν ούτε να βλέπουν το Μαριαλένα και Σάκη .

Τι θα δούμε στο νησί

Όπως είδαμε από το trailer, απόψε στο επίκεντρο για ακόμη μια φορά θα βρεθούν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ειδικά μετά από το γεγονός που σημειώθηκε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου τα πράγματα είναι άσχημα στον Άγιο Δομίνικο, αφού οι εντάσεις είναι καθημερινές. Με την Μαριαλένα και την Καρολίνα να έχουν φτάσει στο σημείο να τσακωθούν άσχημα και μπουν ανάμεσα τους για να τις χωρίσουν.

Survivor 4 spoiler 13/6

Οι Amigos θα κράξουν άσχημα Σάκη και Μαριαλένα, μετά από την κίνηση του Κατσούλη να αλλάξει την απόφαση του ο Ηλίας Μπόγδανος και να βρεθεί εκείνος στην θέση της Ρουμελιώτη στον τάκο.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα στο Survivor 4

Χθες σας αποκαλύψαμε πως η νίκη γέρνει προς την Μπλε ομάδα σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες. Σήμερα λοιπόν, επιστρέψαμε για να σας ενημερώσουμε πως είμαστε σίγουροι πως το χρώμα που πετάει για Μπαχάμες είναι κατά 100% επιβεβαιωμένο το μπλε χρώμα.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram