Χώρισαν οριστικά Αλέξης Παππάς και Alessia μετά το Survivor 4

Η έξοδος με άλλον άνδρα και ο τηλεφωνικός τσακωμός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν οριστικά Αλέξης Παππάς και Alessia μετά το Survivor 4

Οριστικά φαίνεται πως χώρισαν ο Αλέξης Παππάς με την Alessia μετά την επιστροφή του από το Survivor 4. Σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφορεί, ο ηθοποιός είναι εκείνος που πήρε την απόφαση να διακόψουν την σχέση τους πριν καλά καλά αναπτυχθεί.

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να σκεφτόταν ακόμη και τον γάμο με την αγαπημένη του, ωστόσο, πλέον η σκέψη αυτή έχει εξαφανιστεί από το μυαλό του. Έχοντας διαγράψει την κοινή τους φωτογραφία η ξανθιά καλλονή από το Ντουμπάι, το τέλος της σχέσης τους αποκαλύφθηκε.

Για αυτό το λόγο χώρισαν Αλέξης Παππάς και Alessia

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του znews.gr, αφορμή φαίνεται πως στάθηκε μια βραδινή έξοδος της Alessia με έναν έναν άλλο άντρα, που ενόχλησε τον Αλέξη καθώς εκείνος από τη μεριά του δεν είχε δώσει όλο αυτό το διάστημα ανάλογα δικαιώματα και απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι υπήρξε ένας τηλεφωνικός διαπληκτισμός μεταξύ τους που είχε ως κατάληξη να πέσουν οι τίτλοι τέλους στην πολυσυζητημένη σχέση τους.

Αλέξης Παππάς Alessia χωρισμός

«Βρέθηκα με την Αλέσια πρώτη φορά τώρα στο Ντουμπάι!»

«Γνωριστήκαμε στις σκάλες ενός Mall στο Μονακό. Είχα πάει ένα ταξίδι με έναν φίλο. Στις σκάλες του Mall. Εγώ πήγαινα πάνω, αυτή κάτω. Την κοίταξα και έτρεξα πίσω της. Αφήνω κάτω τις σακούλες και στα 100 μέτρατην σταμάτησα. Της είπα ότι έχει πολύ ωραία μάτια και δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να βρω… Έρχομαι σε δύσκολη θέση. Της είπα ότι ήταν πολύ όμορφη.

Την επόμενη μέρα θα έφευγα και κρατήσαμε μια επαφή για όσο ήμουν στην Αθήνα τηλεφωνικά. Ο κορονοϊός και τα ταξίδια στην Κύπρο δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να πάω στο Μονακό. Περίμενα να εξελιχθούν τα πράγματα και τελικά πήγα στο Survivor. Ερωτευτήκαμε στο Skype.

Πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν τώρα στο Ντουμπάι. Ήταν πιο ωραία από ότι περίμενα. Είχα μεγάλη ανασφάλεια, αλλά άξιζε τον κόπο. Είχαμε πει ότι 25 Μαρτίου θα παντρευτούμε για πλάκα πάνω στις συζητήσεις. Σε λίγες μέρες θα είναι το επόμενο ραντεβού. Η έδρα της είναι στο Μονακό, γνωρίζει όμως ότι η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, έχουμε συζητήσει διάφορα και δεν χρειάζεται να οριοθετήσουμε το τι πως και γιατί. Θέλω να υπάρχει μέλλον.», είχε πει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς για τη συντροφό του.