Η Αλέσια "αδειάζει" τον Αλέξη Παππά σε live μετάδοση στο Πρωινό

"Ο Αλέξης λέει άλλα και κάνει άλλα. Μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά δεν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αλέσια

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Παππάς στην Αλέσια και της ζήτησε να χωρίσουν. Λίγο αργότερο, η ίδια η Αλέσια μέσα από skype συνδέθηκε στον αέρα του Πρωινού και μίλησε πρώτη φορά για το τι συνέβη μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις της Αλέσια για τον Αλέξη Παππά

«Χωρίσαμε με τον Αλέξη. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Είμαστε ερωτευμένοι αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες. Ήταν μια απόφαση κι από τις δυο πλευρές. Είχαμε κάποιες παρεξηγήσεις κι ο τρόπος που αντέδρασε δεν ήταν αυτός που θα ήθελα για τον σύντροφό μου. Ο τρόπος που έχω μεγαλώσει κι η παιδεία μου με κάνει να έχω έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπω τα πράγματα. Για εμάς το σ΄ αγαπώ έχει μια άλλη αξία.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω σχέση με κάποιον άλλον και κάθε ημέρα ως επιχειρηματίας, είμαι σε επαφή με πολλές κυβερνήσεις. Ο Αλέξης λέει άλλα και κάνει άλλα. Αυτά που λέει θα πρέπει να έχουν μια συνέπεια. Μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά δεν παίζεις με τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Μακάρι να κάνει αυτά που θέλει και να είναι ελεύθερος στις επιλογές του.».

Στο Bachelor τελικά ο Αλέξης Παππάς μετά το Survivor

Mέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα του Bachelor 2 σταμάτησαν ξαφνικά καθώς η παραγωγή δεν έμεινε ευχαριστημένη με τις αποδόσεις του Χάρη Συντζάκη.

Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε πως πρώτος στη λίστα με τους υποψηφίους βρίσκεται το όνομα του Αλέξη Παππά. Μετά την επιστροφή του από το Survivor ο ηθοποιός τσακώθηκε από κάμερες να συζητά στα γραφεία του ALPHA για ενδεχόμενη συνεργασία οπότε.. καθόλου αδύνατο δεν φαίνεται το σενάριο αυτό!