Survivor 4 spoiler 15/6: Αυτός κερδίζει την δεύτερη ασυλία απόψε

Ανάβουν τα αίματα...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 15/6: Αυτός κερδίζει την δεύτερη ασυλία απόψε

Ψέματα δεν θα πούμε! Τα spoils έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ κι όσο λιγοστεύουν οι παίκτες και πέφτουν τα νούμερα τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διαρρέουν πράγματα από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, το Youweekly.gr δεν παίζει να τα παρατήσει ποτέ! Πάντα θα σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες για το Survivor, ότι κι αν ξέρουμε σας το λέμε.

Μπορεί να πέσαμε έξω στον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση κι αντί για Χαμπέρη να είπαμε Ασημακόπουλο αλλά γνωρίζαμε πολύ καλά πως αυτός που θα κερδίσει την ατομική ασυλία είναι ο Σάκης Κατσούλης, όπως κι έγινε.

Σήμερα, το πρωί σας αποκαλύψαμε, επίσης, πως έγινε ο κακός χαμός πίσω από τις κάμερες και πως για πρώτη φορά η Ελένη Χαμπέρη ύψωσε ανάστημα και τα έβαλε με τον Σάκη!

Τέλος πάντων, απόψε έχουμε νέο αγώνα ασυλίας και επικοινωνήσαμε ήδη με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο.

Ποιος κερδίζει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor την ασυλία

Μετά τα χθεσινά, τονίζουμε, πως κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη γι' αυτό που θα σας μεταφέρουμε τώρα! Δεύτερος αγώνας ασυλίας και φαίνεται - μέχρι στιγμής - πως ο Ηλίας Μπόγδανος θα καταφέρει να τον κερδίσει! Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε από το νησί αλλά θα περιμένουμε να τις επιβεβαιώσουμε!

Αν αλλάξει κάτι θα γίνει update, κλασικά, σε αυτό το άρθρο! Αν όχι, ο Ηλίας Μπόγδανος θα πάρει την ασυλία και το πιο λογικό είναι να μείνει στην επιλογή που έκανε και την προηγούμενη ομάδα και να ρίξει πάλι στον λάκκο την Μαριαλένα. Θα το μάθουμε και θα σας το αποκαλύψουμε κι αυτό..

UPDATE

Κανένας Μπόγδανος τελικά! Ο Ατζούν δεν μας τα λέει καλά με τα spoil τώρα τελευταία, καθώς βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό και δεν θέλει να βγαίνουν διαρροές για να κρατάει σε αγωνία τους τηλεθεατές!

Ο παίκτης που κατά 100% παίρνει απόψε την ασυλία είναι τελικά - για ακόμη μια φορά - ο Σάκης Κατσούλης! Μαζί του λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στο έπαθλο θα πάει Μαριαλένα και Ελένη!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils