Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας: "Θέλω να κερδίσει, να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα αλλά..."

"Ευχαριστώ την Κατερίνα που καταλαβαίνει την κόρη μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας:

Η μητέρα της Μαριαλένας μετά τις τόσες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει τηλεφωνικώς σε πρωινές - και όχι μόνο - εκπομπές, για πρώτη φορά θέλησε να μιλήσει μπροστά στις κάμερες.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε βρέθηκε στην γειτονιά της Μαριαλένας και... πέφτοντας πάνω της, κατάφερε να της αποσπάσει κάποιες, λίγες, δηλώσεις.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Μαριαλένας

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κι ευχαριστώ ιδιαίτερα την Κατερίνα που καταλαβαίνει την κόρη μου. Θέλω να κερδίσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα αλλά είναι λίγο δύσκολο. Περιμένω τον Τριαντάφυλλο να έρθει όποια μέρα θα μπορέσει.

Μας λείπει πάρα πολύ η Μαριαλένα.", είπε μεταξύ άλλων.

Γιατί ήταν λιγομίλητη η μητέρα της

Για πρώτη φορά η μητέρα της είπε... πάρα πολύ λίγα έως ελάχιστα πράγματα και... δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια αλλά υπάρχει πραγματικός λόγος που αποφάσισε να σταματήσει να μιλάει.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο Ατζούν έκανε κάποιες συστάσεις στην οικογένεια της Μαριαλένας και τους απαγόρευσε με λίγα λόγια να διαρρέουν πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο παιχνίδι, όπως και να μιλούν τόσο έντονα για τους παίκτες.

Είναι γνωστό πως στο συμβόλαιο των παικτών αναγράφεται πως η παραγωγή αναλαμβάνει τα δικαιώματά τους για κάποιο συγκεκριμένο καιρό κι αποφασίζει ολοκληρωτικά εκείνη για το τι θα συμβαίνει στην ζωή τους έως ένα κομμάτι.