Γιώργος Λιβάνης: Η νέα του σχέση μετά την Μαριαλένα

Στον χώρο των επωνύμων ανήκει η ξανθιά που του έκλεψε την καρδιά

Γιώργος Λιβάνης: Η νέα του σχέση μετά την Μαριαλένα

Κι ενώ η πρώην (;) του, Μαριαλένα συνεχίζει να απασχολεί με την συμμετοχή της στο Survivor και τα όσα κάνει και λέει με τον πρώην της Σάκη Κατσούλη, ο Γιώργος Λιβάνης μετά από όλα όσα έχουν δει τα μάτια του φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή του!

Ο νεαρός τραγουδιστής κατάφερε άθελά του να κάνει το όνομά του να ακούγεται παντού. Μια πολύ καλή κίνηση για το άνθος της καριέρας του, θα πουν κάποιοι. Ωστόσο, ο ίδιος δείχνει πως δε θέλει να εμπλακεί σε όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί καθώς κρατιέται όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν κάνει δηλώσεις περί... Μαριαλένας.

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Γιώργου Λιβάνη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μου μεταφέρθηκαν και θα σας τις αποκαλύψω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr, ο Γιώργος Λιβάνης τον τελευταίο καιρό βγαίνει... ραντεβού!

Ξανθιά, μικροκαμωμένη με όμορφο σώμα και καστανά μάτια αναφέρει η πηγή μας. Βρίσκεται, επίσης, στον χώρο της showbiz αλλά όχι μπροστά στις κάμερες... Οι δυο τους έχουν κάνει κάποιες εξόδους μαζί, αλλά πάντα στα πλαίσια παρέας.

Ωστόσο, φαίνεται να έχουν έρθει αρκετά κοντά. Φίλοι του, δε, έχουν αναφερθεί έμμεσα στο νέο αυτό πρόσωπο που υπάρχει στην ζωή του.

Να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής αυτή την στιγμή φαίνεται να βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο στα επαγγελματικά του αφού πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι, του οποίου τα γυρίσματα διαδραματίστηκαν στην Ύδρα.

Αναμένουμε, βέβαια, όλοι μας για την στιγμή που η Μαριαλένα θα επιστρέψει από Άγιο Δομίνικο και τα πράγματα θα ξεκαθαριστούν εξ' ολοκλήρου, αν θελήσει να την δει...