Survivor 4: O Κόρο ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αναμενόμενο κι αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: O Κόρο ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Survivor κοντεύει στο τέλος του και στη λήξη αυτής της εβδομάδας θα έχουμε πια πέντε παίκτες, με έναν ακόμη από τους Amigos να αποχωρεί, αφού ο Σάκης Κατσούλης πήρε και τις τρεις ασυλίες, υποδεικνύοντας τρεις από τους τέσσερις της παρέας.

Ο ίδιος απέδειξε στα αγωνίσματα της εβδομάδας, ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, με τις επιδόσεις του να εντυπωσιάζουν. Ο Σάκης, μάλιστα, πάλεψε με τη Μαριαλένα στο τέλος και την κέρδισε, παίρνοντας και το κολιέ ασυλίας.

Στο συμβούλιο η συγκίνηση δεν έλειψε, με τους Amigos να δακρύζουν στη βεβαιότητα, ότι η παρέα τους θα περιοριστεί ακόμη περισσότερο. Στο τέλος, ο Σάκης έδωσε ως τρίτο υποψήφιο τον Γιώργο Κόρομι, που τίθεται στην κρίση του κοινού με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η υποψηφιότητα του Κόρο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες

Το τέλος της αναμέτρησης για την τρίτη ασυλία του Survivor βρήκε νικητή τον Σάκη Κατσούλη, με τον Γιώργο Λιανό να του αποδίδει τα εύσημα και να ενημερώνει ξανά, ότι ο ίδιος και η Μαριαλένα έπρεπε να διαμορφώσουν τις δύο νέες ομάδες.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, παρά ο αγώνας με τους Ρουμάνους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Σάκης και η Μαριαλένα, ως φιναλίστ, έπρεπε να διαλέξουν, με τον πρώτο να είναι υποχρεωμένος να πάρει μαζί του την Ελένη, καθώς δεν μπορούσαν τα δύο κορίτσια που έμειναν να είναι στην ίδια ομάδα.

Κάπως έτσι, είχε την επιλογή και, παρά τις αντιδράσεις της Μαριαλένας, πήρε στο πλευρό του τον Ηλία Μπόγδανο. Κάπως έτσι, τρεις... παλιοί του παιχνιδιού, που ήταν μαζί στην ομάδα των Μαχητών από την πρώτη μέρα, ήτοι η Μαριαλένα, ο Ασημακόπουλος και ο «Κόρο», θα είναι στην μπλε ελληνική ομάδα. Στην κόκκινη, δε, θα αγωνιστούν τρεις νέοι, καθώς πρόκειται για τον Σάκη, τον Ηλία και την Ελένη.