Survivor 4 highlights 16/6: Σπάραξε ο Μπόγδανος με το που ανακοινώθηκε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Άσχημα ψυχολογικά ο παίκτης - Σε σοκ οι υπόλοιποι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 16/6: Σπάραξε ο Μπόγδανος με το που ανακοινώθηκε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 16/6 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, το τελευταίο της εβδομάδας!

Δράματα, τσακωμοί, τα κλασικά, ξέρετε! Πάμε να δούμε τα highlights της βραδιάς παρακάτω...

Τι συνέβη στο χθεσινό 16/6 επεισόδιο Survivor

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον επόμενο αγώνα πριν από την αποχώρηση

Λίγο πριν να ξεκινήσει το αγώνισμα ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση.Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως στο επεισόδιο της Κυριακής, πριν το συμβούλιο αποχώρησης του νησιού, οι παίκτες του Ελληνικού Survivor θα έρθουν αντιμέτωποι με τους παίκτες του survivor της Ρουμανίας.

«Θα έχετε τη χαρά να αγωνιστείτε σε έναν μεικτό αγώνα με τους Survivors της Ρουμανίας. Οι δυο φιναλίστ που θα φθάσουν σήμερα στην τελική αναμέτρηση θα είναι οι αρχηγοί των δυο νέων ομάδων. Μόνος περιορισμός είναι ότι οι δυο κοπέλες θα πρέπει να είναι σε διαφορετικές ομάδες. Σας περιμένουν πώς και πώς οι survivors της Ρουμανίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Επική ατάκα Μαριαλένας σε Σάκη – «Πως με πετσόκοψες έτσι;»

Το παιχνίδι έχει γίνει πια ατομικό και αυτό σημαίνει ότι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναγκάζονται να έρχονται αρκετές φορές αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον. Και μπορεί σε προηγούμενα αγωνίσματα να έχουμε δει τη Μαριαλένα να κερδίζει τον Σάκη. Η χθεσινή ασυλία όμως φάνηκε να είναι το μεγάλο στοίχημα του παίκτη του Survivor.

Μετά τις δυο κερδισμένες ασυλίες ο Σάκης Κατσούλης έβαλε στόχο να κάνει την τρίτη στη σειρά νίκη και μέχρι και στην αναμέτρηση με τη Μαριαλένα κατάφερε να υπερισχύσει.

Η αντίδραση της νεαρής παίκτριας, όμως, αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος, ήταν σε κάθε περίπτωση επική.

«Πώς με πετσόκοψες έτσι πάλι; Δεν ήθελα να γίνει», ανέφερε με νόημα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απευθυνόμενη στον πρώην σύντροφό της.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την τρίτη ασυλία

Χωρίς εκπλήξεις και το τρίτο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor με τον Σάκη Κατσούλη, όπως σας είχαμε πει από νωρίς μέσα από spoil στο Youweekly.gr, να κάνει το τρία στα τρία και για μια ακόμη φορά να αναδεικνύεται ο απόλυτος νικητής της εβδομάδας.

Στα δυο πρώτα αγωνίσματα ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκε στο συμβούλιο του νησιού φορώντας το κολιέ ασυλίας και υπέδειξε τους: Ελένη Χαμπέρη και Γιώργος Ασημακόπουλο ως τους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση. Ξεκινώντας όμως, το αποψινό αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός τον ενημέρωσε πως δεν κινδυνεύει να είναι υποψήφιος, αφού οι δυο ασυλίες τον οδήγησαν στο να «κλειδώσει» τη θέση του στην 5άδα.

Εκείνος, ωστόσο, δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί και να παραμείνει καλός στον στίβο μάχης, αλλά και να σώσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το να είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Έτσι κι έγινε. Ο Σάκης ήταν ο απόλυτος νικητής και κέρδισε άξια τη δυνατότητα να επιλέξει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.Η τελευταία ααναμέτρηση ήταν ανάμεσα στον Σάκη και τη Μαριαλένα που θα είναι και οι δυο επόμενοι αρχηγοί στον αγώνα με τους παίκτες από τη Ρουμανία.

Ιδιαίτερα ανακουφισμένη, μάλιστα η Μαριαλένα είπε στον Σάκη πως χάρηκε που οι δυο τους κέρδισαν και την τρίτη ασυλία και θα είναι ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού.

«Μα να πάρει τρεις ασυλίες«, σχολίασε ο Κόρο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αναφέρει: «Ξεφτίλα ρε φίλε».

Οι νέες ομάδες

Οι δυο νέοι αρχηγοί όμως επέλεξαν τις νέες ομάδες τους. Ο Σάκης Κατσούλης κράτησε την κόκκινη μπαντάνα και στην ομάδα του βρέθηκαν η Ελένη χαμπέρη και ο Ηλίας Μπόγδανος. Με τη σειρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αρχηγός της μπλε ομάδας με τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Όσο για το έπαθλο φαγητού… μαζί με τον Σάκη και τη Μαριαλένα βρέθηκε και ο Κόρομι.

Ανακοινώθηκε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση – «Λύγισε» ο Ηλίας Μπόγδανος

Μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Ελένη Χαμπέρη, ο Σάκης Κατσούλης έβγαλε έναν ακόμη από τους τέσσερις amigos στον τάκο και παρέμεινε ασφαλής τόσο ο ίδιος, όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η τρίτη ψήφος του Σάκη πήγε στον Κόρομι.

Ωστόσο, ιδιαίτερα συγκινημένος μετά την ανακοίνωση του τρίτου υποψήφιου προς αποχώρηση ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, που «λύγισε» μιλώντας για τις δυσκολίες στο παιχνίδι, αλλά και τους τρεις amigos που είναι στον τάκο.

«Ευχαριστώ τον Σάκη και θέλω να του πω ότι είναι αμοιβαίος ο σεβασμός και η εκτίμηση. Θέλω να πω ότι όλο αυτό είναι συγκινητικό. Είναι μια εμεπιρία που αν κάποιος δεν τη ζήσεις, δεν καταλαβαίνεις πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα. Δεν καταλαβαίνεις πόσο έντονες οι φιλίες και οι δεσμοί που δημιουργούνται εδώ πέρα. Το λέω και ανατριχιάζω. Είναι στανάχωρο που ένα από τα τρία παιδιά θα αποχωρήσει, αλλά είναι αυτό το παιχνίδι, το ξέρουμε και το έχουμε αποδεχθεί», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος εμφανώς συγκινημένος.

«Φθάνουμε στο τέλος και μένουν μόνο οι αναμνήσεις. Νιώθω ότι το τέλος είναι κοντά και με στενοχωρεί πολύτ», είπε βουρκώνοντας ο Ηλίας Μπόγδανος.