Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος ξεμπροστιάζει τον Ηλία Μπόγδανο

"Ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο. Ήταν μια..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος ξεμπροστιάζει τον Ηλία Μπόγδανο

Κι ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος, όπως σας είπαμε νωρίτερα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από λίγες ώρες, ο Τριαντάφυλλος, απάντησε διάφορες ερωτήσεις στην στήλη της εκπομπή Love it, "10 και να καίνε" και τον... άδειασε κανονικά!

Για την ακρίβεια είπε πως δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται...

Οι αποκαλύψεις του Τριαντάφυλλου στο Survivor

«Ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο. Ήταν την μια έτσι και την άλλη αλλιώς. Ο Σάκης είναι ο πιο τέλειος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, τιμή μου κι είναι αδερφός μου. Για πάντα δίπλα του. Τον Γιώργο Ασημακόπουλο τον έχει κρίνει ο κόσμος και θα καταλάβει όταν είναι. Κι ο Γιώργος Κόρομι άλλαζε συνέχεια. Εύχομαι τα καλύτερα. Την Μαριλένα Ρουμελιώτη την αγαπώ, την λατρεύω κι είναι μεγάλη παιχτούρα.

Η Ελένη Χαμπέρη θα μπορούσε να είναι καλύτερα γιατί η προσωπικότητά της αλλάζει πολύ. Την συμβούλευα να είναι ο εαυτός της και να μην επηρεάζεται.» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor την Κυριακή

Γνωρίζετε πως τα spoils αυτό τον καιρό βγαίνουν με πολύ δυσκολία! Η πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης έχει πικράνει πολύ τον Ατζούν και δυσκολεύει το έργο μας. Ωστόσο, εμείς εδώ στο Youweekly.gr προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να σας δίνουμε ένα έγκυρο αποτέλεσμα.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο μας πληροφόρησε πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τους λιγότερους ψήφους ήταν η Ελένη Χαμπέρη και κάπως έτσι μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το νησί.

Μόνη γυναίκα πια στην παραλία των Survivors η Μαριαλένα... Για να δούμε τι θα δούμε...