Survivor 4 Trailer (20/6): Καταρρέει ψυχολογικά ο Ηλίας Μπόγδανος

«Μου φαίνεται ότι έχει περάσει πολύ γρήγορα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Trailer (20/6): Καταρρέει ψυχολογικά ο Ηλίας Μπόγδανος

Μόλις πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το trailer για το νέο επεισόδιο του Survivor 4 (20/6) και όπως όλα δείχνουν, ο Ηλίας Μπόγδανος είναι αυτός που έχει επηρεαστεί σε μεγαλύτερο βαθμό από το γεγονός πως το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στο τέλος του.

Ο τραγουδιστής περιφέρεται κλαίγοντας στην παραλία και του έρχονται στο μυαλό του αναμνήσεις από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει και από τις υπέροχες στιγμές που έζησε με την παρέα του, κάτι που έκανε και στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

Κλαίγοντας, εξηγεί πως έχει μείνει πολύ λίγος καιρός μέχρι το τέλος του Survivor 4 ωστόσο ο ίδιος αισθάνεται πως δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα από τη στιγμή που ήρθε στο νησί.

Αμέσως μετά, περνάμε στο αγώνισμα, το οποίο αυτή τη φορά δε θα είναι Ελλάδα - Τουρκία αλλά Ελλάδα - Ρουμανία.

Η ώρα της κρίσης φτάνει λίγο μετά το αγώνισμα, όταν οι παίκτες πάνε στο συμβούλιο αποχώρησης. Ο Γιώργος Λιανός κάνει λόγο για το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και ο Ηλίας Μπόγδανος «λυγίζει» για ακόμα μία φορά. Το Youweekly.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες για τον παίκτη που επιβεβαιωμένα αποχωρεί από το παιχνίδι αυτή την Κυριακή.

Δείτε το trailer του Survivor 4 (20/6)

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram