Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 spoiler 23/6: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Διαμορφώνεται αλλιώς τελευταία στιγμή η τελική τριάδα!

Survivor 4 spoiler 23/6: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση
Survivor 23.06.2021 21:49
Από Έφη Εκίζογλου

Ανατροπή μεγατόνων θα έχουμε αυτή την εβδομάδα στο Survivor! Όπως σας ενημερώσαμε λίγο πριν μέσα από spoil, την τρίτη ασυλία για απόψε την κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης!

Αυτό σημαίνει δυο πράγματα... Πρώτον πως εξαιρεί τον εαυτό του με τη νίκη του αυτή από την θέση των προτεινόμενων προς αποχώρηση και δεύτερον πως περνά κατευθείαν στην τελική τετράδα του ημιτελικού!

Ποιοι είναι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση στο Survivor αυτή την εβδομάδα

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως, και να μην μπερδευτείτε... Την Δευτέρα την ατομική ασυλία την κέρδισε ο Γιώργος Κόρομι οποίος έδωσε τον Σάκη προτεινόμενο. Την δεύτερη ασυλία, της Τρίτης, την κέρδισε ο Σάκης και έβγαλε στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Την τρίτη ασυλία, που θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο, θα την κερδίσει όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος θα βγάλει προτεινόμενο προς αποχώρηση τον Γιώργο Κόρομι! Αντίποινα; Ποιος ξέρει τι θα πει για να αιτιολογήσει την πράξη του...

Από την άλλη, ο Γιώργος Κόρομι θα πρέπει κι αυτός να δείξει κάποιον άλλον συμπαίκτη του αφού ο Κατσούλης με το τοτέμ σώζει τον εαυτό του!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον άνθρωπός μας, την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο που εδώ και 6 μήνες μας έχει μεταφέρει τα πάντα και με μεγάλη ακρίβεια, ο Γιώργος Κόρομι θα ρίξει στον τάκο την μόνη παίκτρια του Survivor πλέον, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Άρα, συνοψίζοντας: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη...

Δεσμευόμαστε, πριν την Κυριακή να σας δώσουμε και το όνομα που φεύγει!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας: "Δεν έπεσε θύμα κακοποίησης και ούτε αποπειράθηκε ο Σάκης να την κακοποιήσει"

Survivor 4: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την τετράδα του ημιτελικού

Share