Survivor 4: Εξελίξεις με την υγεία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Βρίσκεται στο νοσοκομείο τις τελευταίες ώρες - Τι έχει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Εξελίξεις με την υγεία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Όπως από νωρίς το πρωί σας ενημέρωσε το Youweekly.gr η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εδώ και λίγα 24ωρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου.

Την Παρασκευή στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας, δίνοντας μάλιστα τις τελευταίες εξελίξεις.

Ποια η κατάσταση της Μαριαλένας

«Ανέβασε ένα βίντεο ο Ατζούν και έγινε ένα θέμα σχετικά με τη Μαριαλένα. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι η Μαριαλένα μέχρι και τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται στο νοσοκομείο γιατί έπαθε γαστρεντερίτιδα. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά για αυτό τον λόγο δεν ήταν σε αυτό το πάρτι» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor

Να σημειώσουμε πως την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του πιο συναρπαστικού ριάλιτι επιβίωσης.

Την Κυριακή 27/6 θα δούμε τους παίκτες σε έναν μεικτό αγώνα επάθλου με τους Ρουμάνους ενώ θα παρακολουθήσουμε και την τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Οι τέσσερις Survivors που θα παραμείνουν οδεύουν στον ημιτελικό!

Τις τρεις ημέρες που ακολουθούν (28-30/6) θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες κατάταξης. Οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Οι αγώνες κατάταξης θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα!