Survivor 4: Αυτό είναι το φαβορί για τον τελικό

Ανατροπή με τον Ηλία Μπόγδανο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτό είναι το φαβορί για τον τελικό

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι 4 παίκτες του Survivor 4 για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στην Αθήνα.

Σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο του θα παρακολουθήσουμε από τον Άγιο Δομίνικο και όλοι αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ώστε να δώσουν το παρών στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/7.

Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι παίκτες που διεκδικούν τη νίκη. Ποιος όμως αποτελεί φαβορί σύμφωνα με τα στοιχεία τις στοιχηματικές;

Αυτό είναι το φαβορί για τον τελικό του Survivor 4

Το Πρωινό αποκάλυψε πως στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σάκης, ο οποίος αποδείχθηκε ο πιο δυνατός παίκτης αγωνιστικά. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν ο Κόρομι με τον Ηλία , με τον πρώτο να κάνει την ανατροπή, αφού πέρασε μπροστά, ενώ στην τρίτη βρίσκεται η Μαριαλένα.

Ποιος κερδίζει τον αποψινό τρίτο αγώνα κατάταξης στο Survivor 4

Τελευταίος αγώνας απόψε για του εναπομείναντες Survivors και.. θα υπάρξουν εκπλήξεις σίγουρα!

Χτες μεγάλος νικητής ήταν (ποιος άλλος;) ο Σάκης Κατσούλης με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο αφού κέρδισε και τις 14 αναμετρήσεις που έπαιξε, απέναντι σε Ηλία Μπόγδανο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (7-0 τον καθένα) και εξασφάλισε μια θέση στον ημιτελικό!

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα καθώς Σάκης Κατσούλης δεν υπάρχει και στο τελευταίο αγώνισμα του φετινού Survivor θα αγωνιστούν Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι! Ο νικητής θα πάρει θέση στον ημιτελικό, δίπλα στον Σάκη Κατσούλη και οι άλλοι δύο θα μπουν στην ψηφοφορία του κοινού για να εξασφαλίσουν το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο, με τον παίκτη που περισσεύει να παίρνει την τέταρτη θέση! Ποιος θα κερδίσει;

Μεγάλη μάχη απόψε και ίσως η πιο αμφίρροπη καθώς Σάκης Κατσούλης δεν υπάρχει στην εξίσωση και θα είναι απλός θεατής. Τα spoils τον τελευταίο καιρό όπως έχετε καταλάβει κι εσείς έρχονται με μεγάλη δυσκολία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε πέσει έξω!

Οι πρώτες πληροφορίες για απόψε αναφέρουν πως ο Ηλίας Μπόγδανος θα δώσει μέχρι και την ψυχή του και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη! Ωστόσο, κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη! Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθουμε με update στο συγκεκριμένο άρθρο!

Επίσης δείτε εδώ το trailer για το αποψινό επεισόδιο. Είναι πολύ συγκινητικό!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils