Survivor 4: Ο Ηλίας Μπόγδανος περνάει στον ημιτελικό της Κυριακής

Κόρο και Μαριαλένα θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Ηλίας Μπόγδανος περνάει στον ημιτελικό της Κυριακής

Για τον τρίτο αγώνα κατάταξης έπαιξαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι εναπομείνατες παίκτες, πλυν του Σάκη, που έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Ηλίας, Κόρο και Μαριαλένα λοιπόν είχα να αντιμετωπίσουν έναν ακόμη πολύ δύσκολο στίβο μάχης, γεμάτος εμπόδια και δυσκολίες.

Τελικά, ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτός που έφθασε πρώτος στις επιθυμητές νίκες και έτσι πέρασε αυτόματα στην δεύτερη φάση του αγώνα, όπου είχε να αντιμετωπίσει την Μαριαλένα, μιας και ήταν η επόμενη με τις 7 νίκες, ενώ ο Κόρο, ως τελευταίος στην κατάταξη, πέρασε κατευθείαν στην ψηφοφορία του κοινού.

Ηλίας και Μαριαλένα την επόμενη μέρα αγωνίστηκαν στο τελευταίο run του φετινού Survivor, με τον πρώτο τελικά να φτάνει πρώτος στις 7 νίκες και να περνάει στον ημιτελικό!

Σάκης - Ηλίας είναι λοιπόν οι 2 παίκτες που πάνε στον ημιτελικό της Κυριακής ενώ Κόρο - Μαριαλένας είναι οι 2 υποψήφιοι.

Αυτό είναι το φαβορί για τον τελικό

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι 4 παίκτες του Survivor 4 για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στην Αθήνα.

Σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο του θα παρακολουθήσουμε από τον Άγιο Δομίνικο και όλοι αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ώστε να δώσουν το παρών στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/7.

Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι παίκτες που διεκδικούν τη νίκη. Ποιος όμως αποτελεί φαβορί σύμφωνα με τα στοιχεία τις στοιχηματικές;

Το Πρωινό αποκάλυψε πως στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σάκης, ο οποίος αποδείχθηκε ο πιο δυνατός παίκτης αγωνιστικά. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν ο Κόρομι με τον Ηλία , με τον πρώτο να κάνει την ανατροπή, αφού πέρασε μπροστά, ενώ στην τρίτη βρίσκεται η Μαριαλένα.