Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη αισθησιακή φωτογράφισή της μετά το Survivor 4

Αποκλειστικά "καυτά" στιγμιότυπα στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη αισθησιακή φωτογράφισή της μετά το Survivor 4

Από τον μακρινό Καναδά μέχρι την Ελλάδα, και πάλι πίσω στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για χάρη του Survivor. Στη φύση της Καραϊβικής νιώθει πως βρήκε τον εαυτό της και δεν βλέπει τη στιγμή να γυρίσει πίσω! Η Καρολίνα Καλύβα μάς περιγράφει όλες τις περιπέτειές της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, απαντά σε όσους την κατηγόρησαν για το γυμνό μπάνιο και βάζει τέλος στην κόντρα της με την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Γεμάτη κέφι και χαρά, φαίνεται να έχει ξαναγεννηθεί. Πέρα από τους δικούς της, της έλειψε περισσότερο η μουσική, γι' αυτό και δεν σταματά να χορεύει στον ρυθμό όποιου τραγουδιού ακούγεται στα backstage. Έτσι ξεκινάμε τον δικό της χορό, μακριά από την Ελλάδα, αλλά σχετικά κοντά στα μέρη που βρισκόταν μέχρι πρόσφατα...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Γεννήθηκες στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς, μετανάστες. Πώς αποφάσισαν να κάνουν αυτό το μεγάλο ταξίδι;

Ήταν οικονομικοί μετανάστες με κυβερνητική εντολή, γιατί ο μπαμπάς μου δούλευε στην Eθνική Tράπεζα και τον ακολούθησε η μαμά μου. Εκεί σπούδασε, έγκυος σ' εμένα πήρε το πτυχίο της, και έτσι ξεκίνησαν οι ζωές μας με τον αδελφό μου. Οι γονείς μου είναι μαζί από τα 20, έρωτας με την πρώτη ματιά.

ώς πήρες το διπλό σου όνομα, Καρολίνα-Ζακλίν;

Ήταν ιδέα της μαμάς μου. Ήμασταν στον Απόστολο Παύλο στην Κόρινθο και δεν με βάφτιζε ο παππάς, γιατί το όνομα δεν ήταν χριστιανικό. Έπρεπε να πάμε στο μοναστήρι του Οσίου Παταπίου στην Περαχώρα, όπου έμενε μια τρομερή μοναχή και ρώτησε: «Πώς λένε το παιδί; Ζακλίν-Ζακ-Ιάκωβος-Ιακωβίνα! Ορίστε!».

Στην αρχή σε ρωτούσαν οι υπόλοιποι παίκτες πώς φαίνονται προς τα έξω;

Ναι, συνέχεια. Αλλά δεν είπα τίποτα, γιατί υπάρχει αυστηρή οδηγία από την παραγωγή, να μη μεταφέρουμε καμιά πληροφορία απέξω.

Τελικά είπες τη λέξη από τέσσερα γράμματα στη Μαριάνθη, για την οποία έγινε πολύς ντόρος;

Δεν ειπώθηκε ποτέ. Εκείνη την ώρα που το έλεγε η Χριστίνα, δεν την καταλάβαινα καν. Όσο μιλούσαμε γι’ αυτό και της έδινα κάποια επιχειρήματα, αντιλαμβανόμουν ότι δεν μπορούσε να αντικρούσει τη θέση μου. Στο τέλος κατάλαβα πως όλα αυτό ήταν ένα «σκεύασμα» του Παππά.

Μετά το Survivor θα συζητήσετε με τη Μαριάνθη, να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση μεταξύ σας;

Δεν το κάναμε όταν ήμασταν 24/7 μαζί, πιστεύεις ότι θα το κάνουμε τώρα που είμαστε αλλού; Ήταν κάτι που έγινε τότε και το αφήνουμε εκεί.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στο Survivor;

Η επικοινωνία με τους δικούς μου. Η πείνα ήταν το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό πριν μπω, γιατί είχα την εμπειρία από τον αθλητισμό και ξέρω πως ένας αθλητής που δεν τρέφεται σωστά, δεν μπορεί να αποδώσει. Τελικά, όμως, έγινε το τελευταίο πράγμα στη λίστα. To ότι δεν είχα επικοινωνία με τους δικούς μου, να ακούσω μια δική τους κουβέντα, μου στοίχισε, όπως και στους περισσότερους amigos. Το δυσκολότερο επίσης ήταν ότι βρισκόμουν σε έναν κύκλο με συγκεκριμένους ανθρώπους στο παιχνίδι, με τους οποίους και έπρεπε να συναναστρέφομαι.

Η αισθησιακή φωτογράφηση της Καρολίνας Καλύβα με μαγιό στο YOU

Survivor  Καρολίνα

Survivor Καρολίνα Καλύβα
Survivor Καρολίνα Καλύβα περιοδικό You