Survivor 4: Άσχημες εξελίξεις με την επιστροφή του Γιώργου Λιανού στην Ελλάδα

Τι του συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Άσχημες εξελίξεις με την επιστροφή του Γιώργου Λιανού στην Ελλάδα

Μετά την επεισοδιακή άφιξη του Γιώργου Ασημακόπουλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ήρθε και η άφιξη του παρουσιαστή του Survivor, Γιώργου Λιανού.

Εννοείται πως οι κάμερες των περίμεναν εκεί και στις πρώτες του δηλώσεις αποκάλυψε πως... κατάφερε να χάσει τις βαλίτσες του και να γυρίσει πίσω - όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά - με ένα βρακί.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Ήταν υπέροχα, ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, κυρίως για τα παιδιά που κατέβηκαν και το έζησαν. Σε αυτό οφείλεται και η επιτυχία. Το γεγονός ότι το είχα ξανακάνει δε με άγχωσε. Δε νομίζω ότι είναι θέμα προσώπου αυτό το πράγμα, είναι μια ομαδική δουλειά, το casting καταπληκτικό και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Δε με άγχωσε που δεν ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί μου, τον έπαιρνα τηλέφωνο.

Δε ξέρω αν θα κάνει πρόταση γάμου ο Σάκης στη Μαριαλένα. Η μόνη σχέση που έχω με τα παιδιά είναι η σχέση που έχει ένας παρουσιαστής με τους διαγωνιζόμενους. Περιμένω απλά να τελειώσουν την προσπάθειά τους, η οποία ολοκληρώθηκε γι΄αυτό και είμαι εγώ. Τελείωσαν οι αγώνες, τελείωσαν τα πάντα. Η μόνη μου αγωνία είναι για τα κρούσματα κορονοϊού που άκουσα και το αν θα καταφέρουν να έρθουν όλα τα παιδιά στον τελικό. Μαζέψαμε πολύ υλικό που τα αφορά.

Μου έλειψαν πολύ τα παιδιά αλλά είμαι από τους τυχερούς που κατάφερα και γύρισα δυο φορές και τα είδα» είπε ο Γιώργος Λιανός, που στην ερώτηση αν θα βρεθεί και του χρόνου στη θέση του παρουσιαστή στο Survivor απάντησε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πει το οτιδήποτε.

Αυτός ο παίκτης περνάει στον ημιτελικό!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως αποτέλεσμα δεν έχουμε αφού οι τηλεφωνικές γραμμές είναι ακόμα ανοικτές! Αλλά βάση διαδικτυακών ψηφοφοριών αλλά και τη λογική φαίνεται πως ένας εκ των δύο έχει το μεγάλο προβάδισμα! Ποιος είναι αυτός;

Η Μαριαλένα! Και θα εξηγήσουμε το γιατί!

Ήδη στις διαδικτυακές ψηφοφορίες δείχνει να είναι πιο μπροστά από τον Κόρο (με διαφορά που ανατρέπεται) όμως έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα! Ποιο είναι αυτό; Πως μαζί της θα έχει τους ψηφοφόρους του Σάκη Κατσούλη αλλά και του... Τριαντάφυλλου, ο οποίος την στηρίζει φανατικά μέσα από τα social media, στέλνοντας το δικό του μήνυμα συμπαράστασης!

Επομένως πάμε για ημιτελικό Σάκη Κατσούλη, Ηλία Μπόγδανο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το spoil της Κυριακής θα σας ενημερώσουμε!