Γιώργος Ασημακόπουλος: Οι δυο ευχές των παιδιών με λευχαιμία που θα πραγματοποιήσει με τα λεφτά του Survivor

«Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί ένα από τα 2 παιδιά που θα βοηθήσουμε λέγεται Αλέξανδρος, σαν τον αδελφό μου που χάσαμε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Ασημακόπουλος: Οι δυο ευχές των παιδιών με λευχαιμία που θα πραγματοποιήσει με τα λεφτά του Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, όπως έγινε γνωστό στην αποχώρησή του από το Survivor, το χρηματικό ποσό που κέρδισε από την συμμετοχή του στο ριάλιτι - το οποίο είναι αρκετά μεγάλο - θα το χρησιμοποιήσει για να κάνει ευχές καρκινοπαθών παιδιών πραγματικότητα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στα γραφεία του Make a Wish και αποκάλυψε στην κάμερα του Πρωινού πως θα ξεκινήσει κάνοντας τα όνειρα δυο παιδιών αληθινά. Το ένα παιδί θέλει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και το άλλο παιδί θέλει ένα δωμάτιο κάστρο!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου

«Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα για καλό σκοπό! Είναι ένα μεγάλο όνειρο να κάνω την επιθυμία μου πραγματικότητα γιατί πάλεψα και σε αυτό το παιχνίδι μου βγήκαν συναισθήματα που δεν τα περίμενα. Ο εγκλεισμός, η πείνα, οι κακουχίες με έκαναν ακόμα πιο ευαίσθητο. Έβλεπα όνειρα, τον αδελφό μου και ήταν το καμπανάκι που χτύπησε πιο έντονα μέσα μου».

«Μόνο αγάπη θέλω να δώσω και να κάνω ίσως τα παιδιά πιο ευτυχισμένα» πρόσθεσε, ακόμα, ο παίκτης του Survivor. «Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί ένα από τα 2 παιδιά που θα βοηθήσουμε λέγεται Αλέξανδρος, σαν τον αδελφό μου που χάσαμε».

«Θέλω να προσφέρω, είμαι αληθινός και το αποδεικνύω με αγάπη μόνο και τόσο όμορφα συναισθήματα στο μυαλό μου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Να τονιστεί πως ο παίκτης δεν έχει λάβει ακόμα το χρηματικό ποσό από την παραγωγή του Survivor και μέχρι στιγμής δίνει από τα δικά του λεφτά για να υλοποιηθούν όλα αυτά τα όνειρα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο πρώην παίκτης του Survivor είχε χάσει τον αδερφό του από καρκίνο σε μικρή ηλικία και είχε μιλήσει γι' αυτό λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.