Survivor 4: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που δεν θα παρευρεθούν σε ημιτελικό και τελικό

Ηχηρές απουσίες - Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που δεν θα παρευρεθούν σε ημιτελικό και τελικό

Κυριακή 4/7 και Δευτέρα 5/7 θα παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό και τον τελικό - αντίστοιχα - του πιο πολυσυζητημένου ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης, Survivor.

Κι εκεί που όλοι πίστευαν πως από αυτά θα απουσιάζει ο Τζέιμς Καφετζής που πλέον δεν έχει τόσο καλές με την παραγωγή κοίτα να δεις που... αυτός θα είναι τελικά αλλά θα λείπουν δυο άλλα τρανταχτά ονόματα!

Οι παίκτες που δεν θα παρευρεθούν σε ημιτελικό και τελικό Survivor

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, οι δυο παίκτες που δεν θα βρεθούν στο τέλος του ριάλιτι επιβίωσης θα είναι ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Αλέξης Παππάς.

Ο πρώτος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα απουσιάζει λόγω προσωπικών υποχρεώσεων ενώ ο δεύτερος έχει πάρει απαλλαγή εδώ και ένα μήνα από τα καθήκοντα του στην Ατζούν Μίντια καθώς όπως είναι γνωστό θα είναι ο νέος Bachelor, του ALPHA.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται εσώκλειστος στη βίλα του εργένη.

Η αμοιβή του Αλέξη Παππά για το The Bachelor

"Είναι στην τελική ευθεία οι συζητήσεις. Μαθαίνω πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας και να σας πω ότι έκλεισε μια νέα συμφωνία ο Αλέξης Παππάς. Θα έχει λόγο στις δοκιμασίες που θα δούμε στο ριάλιτι προκειμένου να μην επαναληφθούν τα παρατράγουδα που είδαμε πέρυσι. 100.000 ευρώ θα είναι η αμοιβή του Αλέξη Παππά για να είναι ο δεύτερος εργένης.", είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος του Πρωινού, Αλέξης Μίχας.