Survivor 4 - ανατροπή "βόμβα": Δυο αποχωρήσεις στον ημιτελικό

Ποιοι μένουν εκτός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - ανατροπή

Και οι ανατροπές δεν σταματάνε για το Survivor ακόμα και λίγα 24ωρα πριν τον τέλος του ριάλιτι! Όπως είναι ήδη γνωστό την Κυριακή 4/7 οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν live μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ τον ημιτελικό του παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι.

Διπλή αποχώρηση στον ημιτελικό του Survivor

Η τελική τετράδα που βρίσκεται σε απίστευτη βίλα στην Αθήνα απαρτίζεται από Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι, Ηλία Μπόγδανο και Σάκη Κατσούλη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση έχουν τεθεί η Μαριαλένα και ο Γιώργος και μπορεί το Youweekly.gr να σας έχει αποκαλύψει ήδη ποιος θα είναι ο άτυχος που θα μείνει εκτός τριάδας αλλά... θα έχουμε και δεύτερο που δεν θα πάει τελικό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στην αρχή του επεισοδίου της Κυριακής ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει έναν παίκτη που θα φύγει και στο τέλος ακόμα έναν για να δημιουργηθεί η τελική δυάδα!

Όπως μάθαμε λοιπόν, επίσης, στον ημιτελικό θα δούμε τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει, αλλά και τη συνάντηση των 4 φιναλίστ με τους συγγενείς τους, που είχαν να τους δουν 6,5 μήνες. Τους παίκτες θα τους δούμε ντυμένους όπως τους είχαμε συνηθίσει στο Survivor, ενώ στον ημιτελικό σίγουρα θα τραγουδήσουν ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλίδης.

Παράλληλα στον μεγάλο τελικό θα τραγουδήσει ξανά ο Τριαντάφυλλος.

Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που δεν θα παρευρεθούν σε ημιτελικό και τελικό

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, οι δυο παίκτες που δεν θα βρεθούν στο τέλος του ριάλιτι επιβίωσης θα είναι ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Αλέξης Παππάς.

Ο πρώτος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα απουσιάζει λόγω προσωπικών υποχρεώσεων ενώ ο δεύτερος έχει πάρει απαλλαγή εδώ και ένα μήνα από τα καθήκοντα του στην Ατζούν Μίντια καθώς όπως είναι γνωστό θα είναι ο νέος Bachelor, του ALPHA.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται εσώκλειστος στη βίλα του εργένη.

Survivor ημιτελικός και τελικός