Survivor 4: Σάκης και Ηλίας στον μεγάλο τελικό!

Η Μαριαλένα έφτασε στη πηγή αλλά τελικά δεν ήπιε νερό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Σάκης και Ηλίας στον μεγάλο τελικό!

Τα ονόματα των δύο παικτών που κερδίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Survivor αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, με τους φιναλίστ να είναι πιο αγχωμένοι από ποτέ.

Αφού τα τρία παιδιά έκατσαν στις θέσεις τους και εξιστόρησαν όλα όλα βίωσαν στον Άγιο Δομίνικο και αφού συνάντησαν ξανά τις οικογένειες και τους πρώην συμπαίκτες τους, ήρθε η σημαντική στιγμή.

Η στιγμή που δύο από τους τρεις, Σάκης, Ηλίας, Μαριαλένα θα βρίσκονται όχι μόνο στον αυριανό τελικό αλλά και μια ανάσα μακριά από τον τίτλο του νικητή του Survivor 4.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικά τα κερδίζουν ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Και κάπως έτσι λοιπόν, ο τελικός του Survivor θα έχει για ακόμη μια φορά άρωμα γένους αρσενικού!

Η αποκάλυψη για την παραγωγή που έκανε καταλάθος ο Σάκης

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι στον αποψινό ημιτελικό ο Σάκης Κατσούλης, μιας και πέρασε η Μαριαλένα, ο οποίος από την πολύ του χαρά φαίνεται πως του ξέφυγε και κάτι σημαντικό για την παραγωγή!

Προσπάθησε βέβαια μετά να τα μπαλώσει, ωστόσο το μοιραίο λάθος έγινε και έτσι ο Γιώργος Λιανός ήταν αυτός που έβγαλε το φίδι από την τρύπα και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Καθώς θυμόταν μερικά πράγματα από τα συμβούλια του νησιού, είπε: «Από τα συμβούλια του νησιού θυμάμαι τον Ηλία! Θυμάμαι όντως να κοιμόμαστε όλοι στην αρχή του συμβουλίου γιατί στο τέλος όλοι ζήταγαν τον λόγο. Αλλά μερικές φορές θυμάμαι τον Ντάφυ, ο οποίος πριν από κάθε συμβούλιο του λέγαμε να κοιμηθούμε λίγο και μας έλεγε… «παιδιά, όχι, θα πιω λίγο καφέ να είμαι ξύπνιος. Ε, “θα πιω λίγο τσάι” μας έλεγε».

Ο Γιώργος Λιανός τότε ανέφερε πως λόγω των πολύωρων γυρισμάτων η παραγωγή έδινε καφέ στους παίκτες για να μένουν ξύπνιοι.

«Άντε να την κάνω εγώ την αποκάλυψη, παιδιά. Μερικές φορές το γύρισμα του συμβουλίου μπορεί να πήγαινε μία και δύο η ώρα τη νύχτα, επομένως χρειαζόταν ένα boost… Τόσο δα, μισό δαχτυλάκι» είπε χαρακτηριστικά.