Survivor 4 highlights ημιτελικού 4/7: Ποιοι κόλλησαν κορωνοϊό - Η τελική δυάδα!

Ήρθαν βγήκαν θετικοί και έφυγαν! Αποκλειστικές φωτογραφίες από στιγμές που δεν έδειξε ποτέ η τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights ημιτελικού 4/7: Ποιοι κόλλησαν κορωνοϊό - Η τελική δυάδα!

Η ομάδα του Youweekly.gr το βράδυ της Κυριακής 4/7 βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου κι εκτός από όσα είδατε στην τηλεόραση σας παραθέσαμε και αποκλειστικό υλικό από όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!

Με ανατροπές τσούλησε και ο ημιτελικός αλλά... αν δεν είχε ανατροπές δεν θα ήταν το Survivor που γνωρίζαμε!

Όλα όσα είδαμε στον ημιτελικό του Survivor

Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly δεν θα μπορούσε να λείπει από την φαντασμαγορική αυτή βραδιά για αυτό και σας έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τους πρώην παίκτες αλλά και από τη σκηνή!

Παύλος Γαλακτερός, Δημήτρης Μακρόπουλος, Νικολέττα Μαυρίδη, Έλενα Κρεμλίδου, Ελένη Χαμπέρη και πολλοί ακόμη παίκτες έχουν δώσει το παρόν και είναι πιο όμορφοι από ποτέ!

Survivor 4 oι πρώτες φωτογραφίες από τον αποψινό ημιτελικό 7

Survivor 4 oι πρώτες φωτογραφίες από τον αποψινό ημιτελικό 6

Survivor 4 oι πρώτες φωτογραφίες από τον αποψινό ημιτελικό 5

Survivor 4 oι πρώτες φωτογραφίες από τον αποψινό ημιτελικό 4

Survivor 4 oι πρώτες φωτογραφίες από τον αποψινό ημιτελικό 3

Survivor 4 oι πρώτες φωτογραφίες από τον αποψινό ημιτελικό 2

Survivor 4 oι πρώτες φωτογραφίες από τον αποψινό ημιτελικό

Τράβηξε όλα τα βλέμματα η κοπέλα του Μπόγδανου με το εντυπωσιακό ντύσιμο της

Μέσα σε όλον τον κόσμο τσακώσαμε και την πανέμορφη σύντροφο του Ηλία Μπόγδανου, πράγμα καθόλου δύσκολο, μιας και τράβηξε όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό σύνολο της.

Survivor 4 τράβηξε όλα τα βλέμματα η κοπέλα του Μπόγδανου

Survivor 4 τράβηξε όλα τα βλέμματα η κοπέλα του Μπόγδανου με το εντυπωσιακό ντύσιμο της

Χαμός με τα συνθήματα για τον Σάκη Κατσούλη - «Σείστηκε» το στάδιο

Τον απόλυτο χαμό βέβαια έκαναν οι fans των φιναλίστ, ιδίως αυτοί του Σάκη, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για τον αγαπημένο τους παίκτη!

Δεν πήγε στον ημιτελικό ο Τζέιμς Καφετζής

Γνωστό είχε γίνει πως ο Παππάς, ο Κονδυλάτος αλλά και η Κεφαλά θα απουσιάζουν για προσωπικούς λόγους.

Απών ήταν και ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος ενώ βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου δεν μπήκε στο stage. Λίγη ώρα αργότερα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως βλέπει τον ημιτελικό από το σπίτι του με την σύντροφό του.

Survivor 4 Τζέιμς κοπέλα

Η είσοδος Κόρο - Μαριαλένας και οι πρώτες δηλώσεις τους

Λίγο μετά την άφιξη των πρώην διαγωνιζόμενων, ο παρουσιαστής καλωσόρισε τους δύο φιναλίστ, οι οποίοι φαίνεται πως σοκαρίστηκαν αλλά και συγκινήθηκαν με όλη την αγάπη του κοινού.

Όταν ο Κόρο και η Μαριαλένα συνάντησαν μετά από 7 μήνες τις οικογένειες τους

Αμέσως μετά, η παραγωγή είχε ετοίμασει δύο βίντεο, στα οποία οι δυο παίκτες συναντήθηκαν μετά από 7 μήνες με τις οικογένειες τους!

Συγκεκριμένα, τον Κόρομι τον περίμενε ο αδερφός και οι γονείς του, ενώ την Μαριαλένα οι γονείς και τα δύο αδέρφια της. Μάλιστα, γνωρίσαμε για πρώτη φορά και τον πατέρα της Μαριαλένας, ο οποίος δεν μπορούσε στιγμή να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Φυσικά, τα κλάματα και οι αγκαλιές δεν σταμάτησαν λεπτό και προσπάθησαν να πουν όσα νέα μπορούσαν, καθώς είχαν πολύ λίγα λεπτά στην διάθεση τους.

H Μαριαλένα περνάει στον μεγάλο ημιτελικό

Η Νικολέττα διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό

Έντονη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Νικολέτα Μαυρίδη είναι μεταξύ των ατόμων που θα απουσιάσει από τον ημιτελικό του Survivor 4!

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε στο Άλσος αλλά αποχώρησε καθώς βρέθηκε με χαμηλό φορτίο κορωνοϊου.

Όρμηξαν στον Σάκη Κατσούλη για μια φωτογραφία

Σε ένα από τα διαλείμματα, πολλοί ήταν αυτοί που όρμηξαν κυριολεκτικά πάνω στον Σάκη Κατσούλη, προκειμένου να τραβήξουν μαζί τους μια φωτογραφία.

Survivor 4 - ημιτελικός όρμηξαν στον Σάκη Κατσούλη 4

Survivor 4 - ημιτελικός όρμηξαν στον Σάκη Κατσούλη 3

Survivor 4 - ημιτελικός όρμηξαν στον Σάκη Κατσούλη 2

Survivor 4 - ημιτελικός όρμηξαν στον Σάκη Κατσούλη για μια φωτογραφία

Σάκης και Ηλίας συνάντησαν τις οικογένειες τους - Κλάματα και αγκαλιές δίχως σταματημό

Οι δύο φιναλίστ λοιπόν μετά από 7 μήνες, είχαν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν ξανά τους δικούς τους ανθρώπους και να πουν όσο προλάβουν τα νέα τους.

Τον Σάκη τον περίμεναν οι γονείς και η αδερφή του, ενώ τον Ηλία οι γονείς του. Φυσικά, όλοι ξέσπασαν σε κλάματα και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να αγκαλιάζονται.

Να σημειώσουμε ότι και οι 4 οικογένειες των παικτών έχουν υποβληθεί σε αρκετά τεστ κορωνοϊού και έχουν τηρηθεί όλα τα μέτρα.

Τα έκανε «μαντάρα» ο Σάκης - Το μυστικό της παραγωγής που πρόδωσε

Καθώς θυμόταν μερικά πράγματα από τα συμβούλια του νησιού, είπε: «Από τα συμβούλια του νησιού θυμάμαι τον Ηλία! Θυμάμαι όντως να κοιμόμαστε όλοι στην αρχή του συμβουλίου γιατί στο τέλος όλοι ζήταγαν τον λόγο. Αλλά μερικές φορές θυμάμαι τον Ντάφυ, ο οποίος πριν από κάθε συμβούλιο του λέγαμε να κοιμηθούμε λίγο και μας έλεγε… «παιδιά, όχι, θα πιω λίγο καφέ να είμαι ξύπνιος. Ε, “θα πιω λίγο τσάι” μας έλεγε».

Ο Γιώργος Λιανός τότε ανέφερε πως λόγω των πολύωρων γυρισμάτων η παραγωγή έδινε καφέ στους παίκτες για να μένουν ξύπνιοι.

«Άντε να την κάνω εγώ την αποκάλυψη, παιδιά. Μερικές φορές το γύρισμα του συμβουλίου μπορεί να πήγαινε μία και δύο η ώρα τη νύχτα, επομένως χρειαζόταν ένα boost… Τόσο δα, μισό δαχτυλάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ηλίας έτρεξε στην αγκαλιά της κοπέλας του - Δεν σταμάτησε να την φιλάει

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον αγαπημένο της και να τον δει μετά από τόσους μήνες. Σε ένα μάλιστα από τα διαλείμματα, ο Ηλίας κατάφερε και την είδε, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει φιλιά και αγκαλιές.

Σάκης και Ηλίας στον μεγάλο τελικό!

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικά τα κερδίζουν ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Και κάπως έτσι λοιπόν, ο τελικός του Survivor θα έχει για ακόμη μια φορά άρωμα γένους αρσενικού!

Μην ξεχνάτε πως όπως και στον ημιτελικό έτσι και στον τελικό απόψε θα σας κάνουμε live στο instagram του Youweekly.gr κάθε φορά που θα πέφτουν διαφημίσεις στην τηλεόραση για να βλέπετε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες! Ακολουθήστε μας εδώ για να δείτε κι εσείς όλα τα παρασκήνια!