Πρωινό κατά ΣΚΑΙ: "Δυο άνθρωποι ήταν με κορωνοϊό στο Survivor κι αγκάλιαζαν τους άλλους χωρίς μάσκες"

"Θα έπρεπε να ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και για 24ωρες να αδειάσει ο χώρος του ημιτελικού! Τα πρωτόκολλα είναι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό κατά ΣΚΑΙ:

Πρώτο θέμα σχολιασμού σε όλες τις πρωινές εκπομπές φυσικά ήταν ο χθεσινός ημιτελικός του Survivor. Στην εκπομπή Πρωινό αναφέρθηκαν σε πολύ συγκεκριμένα περιστατικά παρουσιάζοντας τον προβληματισμός τους για το αν τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που έπρεπε από την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ όταν εντοπίστηκαν εκείνη την στιγμή στο στάδιο θετικά κρούσματα, όπως η Νικολέτα Μαυρίδη που το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram.

Να σημειωθεί πως η Νικολέτα πριν διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό ήταν για αρκετή ώρα στον χώρο και φιλιόταν και αγκαλιαζόταν με πολύ κόσμο, κυρίως παίκτες, οι οποίοι μετά δεν απομακρύνθηκαν αλλά συμμετείχαν κανονικά στην διαδικασία.

Ο σχολιασμός στο Πρωινό

Κυκλοφόρησε το trailer του αποψινού 5/7 τελικού

Μετά τον φαντασμαγορικό ημιτελικό που χτύπησε κόκκινο στα νούμερα τηλεθέασης απόψε θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Θα είναι live, από το Άλσος Βεΐκου.

Ο Σκαι εξέδωσε ένα ενδεικτικό trailer για να κάνει το κοινό να ανυπομονεί ακόμα περισσότερο.

Μην ξεχνάτε, επίσης, πως όπως και στον ημιτελικό έτσι και στον τελικό απόψε θα σας κάνουμε live στο instagram του Youweekly.gr κάθε φορά που θα πέφτουν διαφημίσεις στην τηλεόραση για να βλέπετε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες! Ακολουθήστε μας εδώ για να δείτε κι εσείς όλα τα παρασκήνια!